O veni si la noi minunea?
Sper din tot sufletul ca nelinistea si nerabdarea ce m-au curpins de 3 zile sa nu fie degeaba. Doamne, acum 4 zile am ovulat si acum e prima data in 6 luni cand reusim sa nu ratam ovulatia, adica sa prestam in perioada cu pricina.
Cum prima data am ramas insarcinata (in final am pierdut sarcina) din prima luna in care ne-am pus pe treaba, sper ca si de data asta sa fie la fel.
Asa ca tineti-mi pumnii fetelor, ajutati-ma sa trec cu mintea-ntreaga peste astea 11 zile cate mi-au mai ramas pana voi sti daca e alba sau e neagra.
Uitati-va la frumusetea mea de grafic.
http://www.fertilityfriend.com/home/try2
Ar fi chiar buna: Mosu’ n-a vrut sa treaca pe la noi, da’ uite ca Valentine’s day e pe cale sa ne aduca minunea.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Raspunsuri
Oana_B spune:
N-au aici o mutra din aia care tine pumnii. Ai un grafic perfect, sa dea Dumnezeu sa tina temperatura sus. Daca o sa fie baiat sa-l chemati Valentin si daca e fata Valentina
Oana_B
try spune:
Da, da’ daca va uitati la graficul dinainte... Numai aiurea mi-a venit de cand am pierdut sarcina: 34 zile, 37, 28, 44, 39 si acum ar fi ciclu de 28 iarasi, caci am ovulat pe 14. Iar inainte imi venea cam la 30-32 de zile. Va dati seama ca n-a fost greu sa ratez ovulatiile.
Doaaaaamne, ma rog sa fie o fiinta mititca acolo si sa fie sanatoasa...
Eryka spune:
Sa de-a Domnul Try,sa fie cu okisori.
Eryka & sufletzelul de fetitza din burtica (26 saptamani)
try spune:
Azi mi-a mai scazut cu un punct, am 37.1 si graficul de pe fertilityfriend.com mi-a mutat ziua ovulatiei in a 15-a zi in loc de a 14-a (cum cred si eu ca de fapt e corect).
Noi oricum prestam in continuare, ca sa nu patim ca-n lunile trecute. Ne-am oprit mai devreme crezand ca este suficient si m-am trezit ca graficul mi-a mutat ziua ovulatiei cu aproape 2 sapt.
Pana nu ma vad cu testul pozitiv in mana nu mai cred nimic.
Incerc sa astept cumintzica... Ufffff ce greu trec zilele..
try spune:
De fapt mi l-a mutat in a 16-a zi si inainte era in a 15-a zi (am numarat eu gresit zilele).