Divertisment: Insule de vanzare!

Divertisment: Insule de vanzare! | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Hai sa visam un pic impreuna.

Aici http://www.vladi-private-islands.de/home_e.html se vind insule. Bucati mici de paradis.

PS:Care dintre membrii DC va fi primul detinator de o insula - sper sa ne adunam cu totii si sa facem o mare intilnire Desprecopii.com

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

O sa castig eu la loto saptamana asta si atunci sunteti invitatii mei . Dar sunt cam nehatarata, nu stiu pe care s-o cumpar, astept sugestiile voastre...
Va astept la .

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tilis spune:

Claudia, la acelasi lucru sper si io. Si daca se va intampla sunteti invitati de onoare cu totii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

am ramas muta
va multumesc pentru aceasta excursie virtuala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

pai cati suntem? 6000? cea mai ieftina pe care am vazut-o eu e cam 18000$, daca punem cate 3$ de caciula facem de-o insulita:))) O sa fim cam inghesuiti cu totii acolo dar... avem insula!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

pai haideti! adunam niste bani si ne mutam acolo.

facem o fabricuta de cosuri de paie si bem coktailuri toata ziua.

- mergem pe rind - ca sa nu fim prea aglomerati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

quote:
Originally posted by tinatache

pai cati suntem? 6000? cea mai ieftina pe care am vazut-o eu e cam 18000$, daca punem cate 3$ de caciula facem de-o insulita:))) O sa fim cam inghesuiti cu totii acolo dar... avem insula!!

Cristina

...si daca punem cate zece para... luam ditamai dominionu'... avem loc berechet sa facem gratare si sa bem bere... ca tot romanu' la iarba verde.

Q

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by qsar

quote:

Cristina

...si daca punem cate zece para... luam ditamai dominionu'... avem loc berechet sa facem gratare si sa bem bere... ca tot romanu' la iarba verde.

Q

... din avion se va zari o micuta insula fumeganda, si va ii mirosi pilotului a usturoi si fum de gratar. cu siguranta va alerta pompierii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Cea mai ieftina pe care am vazut-o eu e la 25.000 de euro. Aia de 18.000 $ a disparut intre timp. ...Sau ati si cumparat-o deja?!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

quote:
Originally posted by qsar

quote:

Cristina

Q

... din avion se va zari o micuta insula fumeganda, si va ii mirosi pilotului a usturoi si fum de gratar. cu siguranta va alerta pompierii.

Sau s-ar putea ca pilotului sa-i placa cum miroase si sa aterizeze fortat acolo. Si dupa ce o sa dea de gustul micilor si carnatilor romanesti si dupa ce o sa vada cat de frumoase sunt ramancele, nu cred ca o sa mai vrea sa plece...

Claudia

Mergi la inceput

si o sa aparem si noi in sfarsit pe CNN.

Mergi la inceput