spuneti NU noilor buletine

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MonicaGj spune:

Taty , vezi ca numarul satanei e 999 , nu 666

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Fratilor, de ce cautam sa dezgropam potcoave de cai morti???
Cu sau fara "666", inteleg ca trebuia sa se inceapa schimbarea cartilor de identitate in ianuarie 2003! Suntem in februarie 2004. A schimbat cineva ceva?
Articolul ala e scris in 2002 (cred), daca nu chiar in 2001.
De ce ne legam la cap daca nu ne doare?

In rest; raman la vorba mea: chelului ii trebuie tichie de margaritar... adica, cum mai spunea cineva, unii n-au dupa ce bea apa, si nastase sau mai stiu eu cine vrea buletine electronice. Doar daca n-o fi la mijloc f'un aranjament de genul iti dau aia, imi dai aia, ceea ce nu ma mira.
Cu bine, si fiti atenti ca sumele cifrelor din 2004 fac 6 , fir'ar sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

quote:
Originally posted by lu.more

.. si fiti atenti ca sumele cifrelor din 2004 fac 6 , fir'ar sa fie!

Brrrrrrrrr...:-))))))))))

Ortansa-deX mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by lu.more
...
Cu bine, si fiti atenti ca sumele cifrelor din 2004 fac 6 , fir'ar sa fie!

Acu' imi explic eu de ce am horoscopul asa de prost anu' asta...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Dragele mele, fara sa comentez ce ati scris aici pro sau contra acelor buletine, eu am doar o intrebare: nu vi se pare macar un pic ciudat ca ceea ce s-a scris in biblie cu sute de ani in urma incepe incet incet sa se intample in zilele noastre?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

quote:
Originally posted by anisia

poate nu atzi ajuns sa citit aici asa ca fac eu un copy paste:
[size=2][green]NOILE BULETINE CU 666 INTRĂ ACUM ÎN ROMANIA

Ce contine cartea electronica de identitate, după lege? Un microcip performant in care vor fi obligatoriu introduse informatiile de pe buletinul de identitate actual, permisul de conducere si cartea de alegător. După caz, vor fi inserate si date privind asigurarea medicala, asigurarea sociala si semnătura digitala (bănuim ca e vorba de amprenta digitala a persoanei).

Fetelor, haideti nu va mai certati cu numerele astea!
In schimb am si eu o intrebare, chiar daca nu e chiar legata de subiect. Carti electronice de identitate, trebuie!, asta e viitorul, vrem, nu vrem. Numai ca eu nu m-am impacat prea bine cu a doua parte a mesajului: "După caz, vor fi inserate si date privind asigurarea medicala, asigurarea sociala si semnătura digitala (bănuim ca e vorba de amprenta digitala a persoanei)." Poate nu sint eu chiar asa bine informata, dar pe aici cred ca asa ceva e anticonstitutional. Pe linga faptul ca toate datele sint in acelasi fisier si sint mult mai usor de falsificat, gindit-va si la altceva. De exemplu la o angajare, te duci la patron cu buletinul electronic si el vede ca ai diabet, sau SIDA, sau ca pur si simplu esti gravida si ca nu vrea sa te angajeze. Unde mai e confidentialitatea?
Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

Pisi-pisi date privind asig. med (adica daca o ai sau nu... ca sa nu te mai duci la medic cu adev.de salariat).
In rest cred ca unii oameni se plictisesc rau de tot, ca poate de-aia nu merge nimic in R.

Anca si bebelina Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaraluca spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

Dragele mele, fara sa comentez ce ati scris aici pro sau contra acelor buletine, eu am doar o intrebare: nu vi se pare macar un pic ciudat ca ceea ce s-a scris in biblie cu sute de ani in urma incepe incet incet sa se intample in zilele noastre?

Ce scrie in biblie e atat de criptic incat orice s-ar intampla poate fi interpretat ca si cum ar fi fost prezis. Uita-te si la predictiile lui Nostradamus si vei gasi sute de simboluri pe care sa le interpretezi cum vrei. Si Biblia este interpretata altfel in numeroasele secte si culturi crestine, nu?
Ce ziceti de asta?

Ana

O viitoare mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Anca, adica te duci la medic cu adeverinta de salariat ???? Asta chiar e buna, in cazul asta e bine-venita imbunatatirea asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Cred ca se exagereaza prea mult in legatura cu secventa de trei de 6.
Niciodata nu s-au facut codificari fara sa aiba vreo semnificatie. Intr-adevar sint unele persoane care au ultimele 3 cifre din codul numeric personal 666, dar asta nu inseamna nimic, deoarece ultima cifra se calculeaza conform unui algoritm. Tot asa de bine ar putea sa fie 13 ultimele doua cifre.

Eu zic sa nu mai facem interpretari de genul asta ca nu folosesc la nimic. Daca lumea cauta simboluri in orice lucruri cred ca tine de ceva obiceiuri vechi, de traditii. Dar hai sa fim seriosi, ce poate sa ti se intimple daca se nimereste sa ai un produs sau un act in care se regasete cifra 6 de 3 ori?

Oricum eu sint convinsa ca nu toata populatia va avea aceasta succesiune. Nu inteleg rostul ei . Poate in codul de bare sa se introduca codul tarii, care nu cred ca e 666. In rest vor fi informatii ce identifica in mod unic o persoana, gen sex, data nasterii, nume, prenume, si cine stie ce alte elemente.

In privinta faptului ca cipul contine mai multe informatii decit si-ar dori cineva, nu o sa se exploateze negativ aceste informatii, iar patronul in mod sigur nu va avea cum sa afle ce scrie in cipul acela deoarece nu vor avea toti decriptoare. Chiar si institutiile ce vor avea astfel de aparate nu vor putea "citi" decit informatiile ce ii intereseaza pe ei deoarece acestea sint codificate, ca doar nu le-or pune ca o poveste.

Si cei de la evidenta populatiei nu au voie sa dea informatii despre persoana decit in conditiile legii. Daca ma duc eu sa cer informatii despre persoana X nu le pot obtine decit cu consimtamintul lui X.

In concluzie eu zic ca se agita lumea degeaba.

Cu drag Romana si Cristian

Mergi la inceput