spuneti NU noilor buletine

spuneti NU noilor buletine | Autor: Taty

Link direct la acest mesaj

link : http://ro.altermedia.info/index.php?p=1003&more=1&c=1

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Parca am mai intrebat o data (sa fie postat de 2 ori ? ), ce e cu treaba asta ca nu pricep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Nici eu nu pricep!

DORIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MonicaGj spune:

????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisia spune:

poate nu atzi ajuns sa citit aici asa ca fac eu un copy paste:
NOILE BULETINE CU 666 INTRĂ ACUM ÎN ROMANIA

Desi vorbim de mai multa vreme despre posibila introducere a buletinelor electronice de identitate, lucrurile păreau a avea desfăsurare lenta. Cel putin pentru romani. Dar, ca un trăznet din senin, a venit vestea ca vor fi introduse noile documente, numite cărti electronice de identitate, imediat. Aceasta imediatete are caracterul unei alergări pe suta de metri. Iată cum au evoluat (ametitor de repede) lucrurile!

La 27 august anul curent o delegatie de la doua firme germane din cadrul unui mare trust, Deutsche Telecom, a vizitat Guvernul Romaniei. Dupa numai doua zile, la 29 august, premierul Adrian Năstase a emis Ordonanta de urgentă nr. 69 privind regimul juridic al cărtii electronice de identitate, document care a fost publicat in Monitorul oficial peste alte doua zile, la 31 august. Ce vor fi discutat nemtii cu guvernantii nostri nu stim, dar viteza năucitoare a aplicării in Romînia a cartelelor electronice de identitate este un simptom care ne pune pe gînduri, daca nu ne înspăimînta.

Pentru a informa cititorii, am apelat la biroul de evidenta populatiei de la Politia Judetului Bacău. Am citit Ordonanta cu numărul 69, a cărei copie o detinem. Ea se aplica de la 1 ianuarie 2003 si prevede o prima etapa de preschimbare a vechilor documente de identitate a populatiei din municipiile de resedinta de judet pînă la 31 iunie 2004. A doua etapă include celelalte municipii si orase pînă la 31 decembrie 2005. Comunele intra in a treia etapa, prevăzuta a se încheia la 31 decembrie 2006. Asadar, pînă la aderarea la UE trebuie sa fim deja trecuti pe cartele electronice de identitate.

Ce contine cartea electronica de identitate, după lege? Un microcip performant in care vor fi obligatoriu introduse informatiile de pe buletinul de identitate actual, permisul de conducere si cartea de alegător. După caz, vor fi inserate si date privind asigurarea medicala, asigurarea sociala si semnătura digitala (bănuim ca e vorba de amprenta digitala a persoanei).

Fireste, ne-am interesat daca microcipul cu datele noastre personale va contine codul de bare. Da, ca si la pasapoartele noi, toate informatiile vor fi introduse in codul de bare, pentru a putea fi citite electronic de către calculator. I-am întrebat pe informaticienii de la evidenta populatiei daca stiu ca in acest cod de bare se afla trei guarzi (guard bars) reprezentînd numărul fiarei, 666. Ei ne-au răspuns ca nu au nici o vina, asa a fost conceput codul de bare, cine l-o fi făcut, si ei nu au decît sa execute procedura standardizata. Prin urmare, vrem nu vrem, vom intra sub semnul Antihristului cat de curînd.

Cam la o luna si jumătate de la emiterea ordonantei cu pricina, pe 13 octombrie curent, cîteva cotidiene centrale ("Ziua", "National") au publicat un documentar (in mare, acelasi), semnat cu pseudonime (se feresc ziaristii de ceva) in care e pusa transant problema că numărul fiarei intra obligatoriu pe buletinele noastre. De aici am aflat ca doar trei tări europene au aceste tipuri de smartcard, Finlanda, Italia si Olanda. Se fac intense eforturi pentru introducerea lor in SUA si Anglia. In Est, se pare, suntem primii (datorita Guvernului prea plecat) care ne asezam sub semnul lui Satan. Asa cum scrie la Apocalipsă si cum se discuta deschis in toata lumea, va urma implantarea microcipului sub pielea mîinii sau a fruntii. Vremurile din urmă!

Care este derularea procesului de pregătire in momentul de fată? Ordonanta trebuie să intre în Parlament pentru a fi votată. Acum se află la comisia de specialitate. Unele gazete au formulat, între timp, îndoieli, ba chiar au lăsat sa se înteleagă că Parlamentul va tergiversa votarea legii. După opinia noastră, aceasta nu e decît o măruntă diversiune pentru păcălirea opiniei publice. La 23 octombrie curent, ministrul Administratiei Publice, Octav Cozmîncă, declara: "Preschimbarea acestor documente este o necesitate absolută" si el prevedea că va fi încheiată pînă la finalul anului 2005, deci mai repede decît scrie ordonanta. La comandă, se vor grăbi si parlamentarii. Diavolul este nerăbdător sa ne înroleze sub sceptrul
iadului! si o va face.

Portita de scăpare

Totusi, nu avem nici o sansă de a evita preluarea cărtii electronice? Deocamdată există o portită de scăpare pentru crestinii care, din motive de credintă, refuză să semneze pe un astfel de document. Un Ordin, cu numărul 1190 din 31 iulie 2001, al Ministerului de Interne, contine un articol care precizează ca "persoanele care refuză cartea de identitate din motive religioase" primesc buletine de tip vechi. Ofiterul care ne-a citit acest text ne-a spus ca Ordinul MI este de circulatie interna si nu ajunge la public. Deocamdată este suficient să depui o cerere la Politie cînd preschimbi documentul si se aprobă, pe motive de constiintă religioasă, eliberarea buletinului de tip vechi. Deocamdată! Nu stim ce va fi anul viitor. Nici ce continut va avea legea scoasă de Parlament. De întrebat nu ne întreabă nimeni.

De aceea, crestinii care vor să-si apere identitatea in Hristos trebuie să se trezească, să formeze asociatii si să preîntîmpine prin proteste introducerea obligatorie a cărtii electronice de identitate. Fireste, ierarhia Bisericii Ortodoxe ar trebui să fie in fruntea noastră, asa cum se întîmplă în Grecia. Ca model, vă invitam să cititi Circulara Sinodului Bisericii Ortodoxe a Greciei, preluată din cartea Apocalipsa 13, scrisă de Mircea Vlad.

Se pare ca despre asta este vorba.Acum sincer nu stiu daca sa-mi formez sau nu o opinie.M-a cam lasat cu gura cascata, sincera sa fiu.Voi ce parere aveti?

"Copilul nu datoreaza parintilor viata ci cresterea"
Adina si bb Rares Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Unii oameni sunt maestri in a crea probleme si a face viatza mult mai complicata decat ar trebui sa fie Parere personala: nu ma vad niciodata trimitzind o scrisoare de genul celei prezentate mai jos (de protest chipurile) Prea Fericitului Parinte Patriarh Teoctist. Iar "Apocalipsa 13" nu am citit-o niciodata si nici nu ma tenteaza sa o fac caci nu am auzit in viatza mea de inginer Mircea Vlad

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Este vorba de inserarea in noile carti de identitate cu cip electronic, care se vor introduce, se pare, incepind din anul acesta in Romania, a codului de bare care contine cifra nefasta 666 ( care, dupa cum se stie, conform Sfintei Scripturi, reprezinta numarul diavolului ). Este o obligatie morala atit a conducerii Bisericii Ortodoxe Romane, cit si a societatii civile de la noi din tara, alcatuita preponderent din credinciosi ortodocsi, sa ia atitudine in fata acestui act provocator, ale carui repercursiuni spirituale sunt de maxima gravitate, dar sunt omise, minimalizate sau ridiculizate! Este o realitate ce s-a intimplat in Grecia anilor 1997, cind clerul si laicii autohtoni au respins prin proteste publice un proiect identic. Pentru cine doreste sa se informeze, inclusiv sub aspectul tehnic al problemei, sa intre aici: http://www.sfaturiortodoxe.ro/buletine/codbare.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

chelului ii lipseste tichie de margaritar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Chiar daca sunt carti sau persoane despre care nu am citit sau auzit, este oare drept sa le respingem fara a face un cel mai mic studiu?! Sau poate cuvinte precum " mantuire", "apocalipsa", "credinta", "biserica" sau " Hristos" ne fac sa dam pagina mai departe?!...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Si daca dai cu unghia pe codul de bare, o sa scoata un sunet lugubru, satanic, am putea spune

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Buhuhu Jocs!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput