Hartuire Sexuala

Hartuire Sexuala | Autor: Pissis

Link direct la acest mesaj

Lucrez intr-o companie multinationala. Ea e mare acolo la mama ei dar aici suntem o mana de oameni. Directorul de filiala un tip mic de inaltime, tinar (35 ani), plin de frustari, obsedat sexual si insurat. Se da la mine. A facut o obsesie pentru mine. Suplimentar e si foarte versat.

Cum pot sa scap de el, fara sa plec din firma? [/size=1]

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julysday spune:

Imi pare rau ca treci prin asta? Cat de ... mult se da la tine? Si care e pozitia ta in firma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

quote:
Initial creeata de Pissis

Lucrez intr-o companie multinationala. Ea e mare acolo la mama ei dar aici suntem o mana de oameni. Directorul de filiala un tip mic de inaltime, tinar (35 ani), plin de frustari, obsedat sexual si insurat. Se da la mine. A facut o obsesie pentru mine. Suplimentar e si foarte versat.

Cum pot sa scap de el, fara sa plec din firma? [/size=1]

Pissis

Mie mi s-a intamplat asta la fiecare loc de munca , ba chiar si prin liceu si facultate.Incep sa cred ca se va intampla mereu de acum.Eu am avut si probleme cu barbati superiori ierarhic de o varsta mult mai mare decat a mea.Singura metoda a fost sfidarea , ca eu nu prea sint genul care face panarama in gura mare .M-am consumat ceva si chiar eram dispusa sa demisionez.Numai ca totul a luat sfarsit si slava domnului ca mare lucru nu aveam de impartit si nici nu trebuie sa ne vedem zilnic.Parerea mea sa-ti vezi de treaba ta ca si cum nimic nu s-a intamplat, nu fa prostia sa renunti la job.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

cea mai buna aparare e atacul.

refuza-l ironic. oricum trebuie sa-l faci sa te respecte pentru ceea ce esti, sa te simta superioara si inabordabila. spune-i ca nu te intereseaza barbatii insurati, sau ca inima ta e luata...asa ca degeaba incearca, ca vrei sa te calugaresti

daca depinde de el jobul tau oricum nu stai prea bine..., daca nu depinde poti sa actionezi

Sperantza nu moare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Am patit si eu una la fel.
Din pacate la data respectiva abia intrasem in campul muncii.
Am inceput sa tot povestesc de iubitul meu(imaginar) si de cat de multe avem de facut pentru nunta ce statea sa vina.
Am tinut-o asa cam o luna si s-a lasat pagubas si nu prea.
M-a sapat de nu m-am vazut la sefa mea directa. Noroc ca era o femeie cu cap si l-a mirosit pe ticalos.
Pana la urma a zburat el, nu eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

Nu poti sa faci rost de un reportofon? Foloseste la multe!!!!

Si sa-l potolesti daca sare mai tare si sa-l dovedesti daca-ti face probleme la alti sefi. Companiile mari se feresc de procese de hartuire ca ... ala de tamaie!

Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

si un nepotel super
http://community.webshots.com/user/lucaandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

M-ai fäcut sä rid cind am citit subiectul ästa!!...de ce??...pentru cä mi-am adus aminte cum am scäpat eu de directorul meu de la servici.

Era tare afemeiat si auzisem chiar si eu, cea care nu stätea deloc la "radioshantz"!!!, dar nu m-a interesat, deoarece nici nu mä gindeam cä o sä trec si eu prin incercarea asta.
Intr-o zi, eram pe la etajul lui, cä am avut treabä la contabilitate...cind am iesit de acolo, dau nas in nas cu el....Don Juan!!!
A inceput sä mi se adreseze, pe un ton foarte ciudat...nu cum vorbea el de obicei!!!...cä mä intrebam: "oare ce are ästa??...e cumva bolnav???"
Normal cä mi-am dat seama unde bate, dar m-am fäcut cä nu inteleg!!....pinä cind, mä ia de dupä git si intinde buzele älea scirboase, cä sä-mi dea un särut!!!
Atunci am väzut rosu, numai la gindul cum isi permite asa ceva si in plus, abuzind de functia pe care o are!!
I-am pus miinile in piept si l-am impins asa de tare, incit l-am proiectat pe peretele din spate care era cam la 1 m!!! M-am speriat si eu de fortza pe care am avut-o si de gälägia care fäcut-o, cind s-a "pupat" cu peretele!!!
Dupä ce si-a revenit din soc, i-am spus pe un ton foarte convingätor cä: "asta nu a fost nimic, dar dacä mai incearcä asa ceva, ii arät eu de ce este in stare o olteancä!!!"
El era incä balabala in cap ( nu s-a asteptat s-o ia pe coajä!!! )si-mi räspunde: " ei na, esti olteancä??...päi si eu sint oltean!"...avind o minä de mindrie pe el de nu-l mai ajungeai din spate!!
Eu, si mai rea si periculoasä ii räspund: " ei, ce sä spun!!!....acum mi-am gäsit si consäteanul!!"
Dupä aia ne-am despärtit...in drum spre locul meu de muncä, imi inchipuiam ce viatä meagrä o sä-mi facä ästa de atunci incolo!!!
Au trecut citeva zile si nu ne-am mai väzut...pinä cind, intr-o zi, ne intilnim iar pe hol....mä salutä f prieteneste si face un mic ocol in jurul meu!!!
Atunci mi-am dat seama cä sint pe calea cea bunä!!!...si asa a fost...de atunci, m-a respectat atit de mult omul ästa, cä nu am cuvinte!!...mi-a recunoscut si mai mult munca pe care o prestam si o prestasem deja pinä atunci, incit ajunsesem sä fiu solutia de "urgentä" pt anumite lucräri importante!!
Eu nici nu-mi inchipui sä reactionez altfel...depinde si de temperamentul pe care il posedä fiecare!!
Acum vre-un an, dupä o säptäminä de discutii interminabile cu un italian care nu vroia sä inteleagä cä nu vreau sä am nimic cu el ( se pare cä am mai imbätrinit, dacä stau deja la discutii si explicatii!! )...i-am tras un cot in burtä, cit am putut de tare, incit nu mai avea aer!!
M-am speriat cind m-am intors la el si am väzut cum aräta, dar dupä aia mi-am adus aminte cä deja fäcusem cursul de prim ajutor!!! ca o micä completare, i-am spus si lui ästa clar, cä data viitoare pun mina pe ce imi iese in cale, ca sä simtä si mai bine, ce fel de contact vreau eu sä am cu el!!!
De felul meu sar la bätaie...dar intii incerc cu vorba bunä...
Sefului täu i-as face altceva...i-as spune clar cä nu am nici un interes la adresa persoanei lui, iar dacä nu intelege cä vreau sä am linistea mea, atunci i-o trag!!
Si cum??...l-as filma pe ascuns in postura de Cassanova, dupä care il santajez!!...sä vedem dacä-i place!!...si nici nu as pleca de acolo!!...asa, ca sä-i fac zile negre!!...si eventual o märire de salariu nu mi-ar strica, cä viata este scumpä, iar teroarea asta sexualä cu care m-a agasat de atita timp, isi are pretul ei!!
Poate sint prea deplasatä, dar sper mäcar cä te-am fäcut sä rizi cu "aventurile" mele.

Pupici de la Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Draga Pissis,
Nu ai un prieten ? Nu neaparat prietenul tau, un prieten sau un cunoscut 2/2... Si invita-ti seful la masa sau accepta invitatia lui (dupa ce povestesti nu mai e mult...), du-te, si prezinta-i prietenul. El poate sa povesteasca cum l-a "aranjat" pe unul care iti facea probleme...
Sau procedeaza precum Camelia
Dar este dificil, fiind sef, poti sa iti periclitezi postul...
Oricum cred ca ar trebui sa afle si nevasta-sa ce poama e, ca probabil ca o duce si pe ea cu presul si o sa se trezeasca intr-o zi biata femeie pe drumuri, eventual si cu un copil de crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Ufffff, am trecut si eu prin asta...stiu cum e sa te duci cu scarba la servici ca te intalnesti cu ala acolo...10 ani mi-a mancat sufletul...tot intr-o multinationala, dar cu sef roman, care stia dar nu-i pasa....s-a potolit cand, asa cum au zis si fetele, a vazut ca m-am "cuplat"cu altcineva si apoi m-am maritat....a renuntzat sa-mi mai faca avansuri, dar a continuat sa se razbune si sa-mi faca probleme la servici din orgoliu ranit....din pacate, cu cat e mai prost cu atat e mai razbunator...
Singurul meu sfat e sa te lauzi in gura mare cu superbarbatul (real sau imaginar) cu care traiesti...cel putin se va abtine sa te atinga...dar de razbunare nu te poti feri...cum iti e norocul...

Succes,

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

M-a ferit Dumnezeu de situatii de genul asta...dar mi s-a intamplat sa am un colaborator cu care trebuia sa semnez un contract important, care ma curta si...ca sa scap de el, i-am explicat ca sunt lesbi si ca avansurile lui ma cam lasa rece. A fost in soc, a inceput sa ma "descoasa" ce si cum, si sa propuna sa mai incerc inca odata, cu el normal, sa am o relatie cu un barbat. Probabil ca de atata dezgust, aveam o fatza, de s-a lasat omul pagubas...si m-a "parat" si la boss care a facut misto de mine multa vreme dupa...stiind ca eu nu am nici in clin nici in maneca cu femeile.

Saphir 38 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Cred ca M34 are dreptate sa-l inviti la masa sa-ti cunoasca prietenul sau sotul...ma rog,sau vorbeste-i mult despre cat de fericita esti alaturi de alesul inimii tale

Mergi la inceput