Ce-ai face daca ai castiga la LOTO?

Ce-ai face daca ai castiga la LOTO? | Autor: Ortansa

Link direct la acest mesaj

Am inteles ca nici aptamana aceasta nu s-a castigat la Loto 6/49.Este vorba de o suma fabuloasa,peste 6 mil.$$$$$$.Vorbeam zilele trecute cu taica-meu pe chat si,desi jucator cu vechime de peste 20 de ani,el a spus ca nu-si doreste sa castige potul cel mare.Ca i-ar fi frica,ca asa si pe dincolo,ca a auzit el tot felul de lucruri ciudate care li s-au intamplat celor care au castigat pana acum...
Lasand la o parte aceste temeri,ce ati face voi daca v-ati trezi peste noapte milionar in $$$?Huh?

Ortansa-deX mamica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Chiar ieri m-am gandit. O parte i-ash dona iar din ce mi-ar ramane...deja am list cu pretenii la care le-ash lua casa, mashina, le-ash da bani sa isi faca firme .... uatefa'. :)))) Pt. mine nujtu ce ash face.........stai sa cashtig mai intai, hihihi.

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

Sa mai adaug cateva intrebari:
-crezi ca te-ar schimba banii ca om?daca da, in ce fel?
-ti-ar afecta relatiile cu cei din jurul tau?in bine in rau?
-ai fi tentat sa pleci cu ei($$$) in "lume"?
-ai fi capabil sa-i donezi pe toti?
-te rogi(rugat vreodata) la D-zeu sa castigi la Loto?
...cam atat deocamdata...

Ortansa-deX mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisia spune:

Mi-as lua casa ,as pune o suma la banca pentru Rares de care nu m-as atinge si restul i-as dona,o mare parte acestei comunitati care ne-a ajutat foarte mult!

P.S.:Vrabia malai viseaza si calicul praznic
Multa bafta tuturor celor care jucati sper sa ajung si eu sa pun un bilet cu o singura varianta!

"Copilul nu datoreaza parintilor viata ci cresterea"
Adina si bb Rares Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Chiar visam frumos.
Daca as castiga ,
mi-as face o casuta ,mica ,nu palat ,cu o curticica plina de flori,as face o casuta mica ptr fratele meu ,si ptr parinti ,sa scape de cei 4 pereti din apartamentele de la bloc,as pune o suma frumusica in banca ,dar nu intr-o banca romaneasca,as dona la un centru de copii orfani sau bolnavi de sida..... si cine stie ce as mai face ???
oricum sunt vise ,cred ca atunci cand te vezi cu banii in mana realizezi minunea.
important este sa avem sanatate ca sa putem face bani.....

ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Pe mine ma gasiti la plaja pe vreo insula ratacita in Pacific!...Timp de vre'un an pe putin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

quote:
Originally posted by Ortansa

Sa mai adaug cateva intrebari:
-crezi ca te-ar schimba banii ca om?daca da, in ce fel?
-ti-ar afecta relatiile cu cei din jurul tau?in bine in rau?
-ai fi tentat sa pleci cu ei($$$) in "lume"?
-ai fi capabil sa-i donezi pe toti?
-te rogi(rugat vreodata) la D-zeu sa castigi la Loto?
...cam atat deocamdata...

Ortansa-deX mamica

1. nu cred ca m-ar schimba
2. cine stie, nu ar depinde doar de mine.
3. Poate as face un "tur al lumii" sau 2-3 dar sa "plec in lume" ?
4. Da, dar-din-dar se face rai. (ce-am avut si ce-am "pierdut")
5. nu, banii picati din cer nu cred ca aduc noroc. Eu ca sa am bani trebuie sa-i muncesc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciupercar spune:

Eu n-as vrea sa castig potul cel mare. M-as multumi cu 5 sau chiar 4 numere, macar asa, sa zic si eu ca am castigat ceva in viata asta, fara munca...
Ce as face cu ei? As pleca o luna de zile in Caraibe si in croaziera pe Marea Mediterana. Asta in primul rand!
Iar restul probabil ca l-as pune la banca (cum nu este vorba de potul cel mare,probabil ca nu ar ramane prea mult...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Daca si cu parca...
Mi-as face o casa frumoasa, cu o curte marisoara si loc amenajat de joaca, pentru copii, as mai face un copil...parca-i si vad alergand prin curte, impreuna cu catelul...offfff. Le-as face conturi in banca, ca sa scape de griji. I-as ajuta pe ai mei, mi-as lua cateva luni de concediu fara plata si as face "Ocolul Pamantului". O parte i-as dona copiilor si batranilor care au nevoie si, sa nu radeti, as face un adapost pentru cainii fara stapan. Aaaaaa, si era sa uit, mi-as cumpara si un , nu mare, numa' cu cateva locuri .
Probabil ca-i va lua cineva "mare"...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Eu as infiinta un azil de batrani si o casa de copii si un adapost pentru animale, mi-as construi o casa si as mai face vreo 2 copii .

Carmen si bb Matei

http://community.webshots.com/user/carmen77102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Daca as castiga, desi nici nu am cumparat bilet,
mi-as cumpara o casa in Westmount-Mtl-Canada,
as deschide cabinete cu terapie prin muzica, as cumpara orchestre,
mi-as face cel mai tare studio de muzica din Mtlmi-as ajuta toate rudele care doresc, sa vina in Canada.

Nu m-ar afecta ca om,
ar schimba relatiile din jurul meu in bine,
nu m-as ruga niciodata pt. asa ceva.

ps.

In vacante, as vizita toata planeta noastra, pe rand!

Mergi la inceput