cat de rasfatati???

cat de rasfatati??? | Autor: mamica dulce

Link direct la acest mesaj

sa va zic ce alintatura de pupil am io!!
jmekeria de marc(1 an si 2 luni)stiti cum adoarme??numa' daca il tin in brate,lipit bine de mine,cu nasul la gat sau la tzitzi si il pup pe fata,pe obrajor si in par,asa incet si tandru,timp in care ii soptesc soapte de iubire(puiu lu mama,iubirea lu mama,viata lu mama,cat iubeste mama pe marc-neaparat sa zic mama si marc ca de nu face scandal!!!)..si nu cumva sa ma opresc pana nu sforaie ca maraie oftikat si o iau de la cap o juma de ora cu somnoroase pasarele,luceafarul si alte eminesciene din repertoriu,ca rata face mac e expirata
si de cateva zile am bagat regim de austeritate si il culc in patut(cu lapticul aferent),fac bezna si fug dar ma cheama noaptea de 5 ori si daca nu il iau in brate si pup baietu tandru si cu soapte vrun sfert de ceas ma prind zorile in miorlaieli cumplite.
si sa nu cumva sa nu-l pup tot cand schimb pampersul(talpi,burtica,fundulet) ca se revolta amarnic,se intoarce efectiv cu poponeata in sus si da din ea cu capul intors la mine si cu okii mari si lingusitori.
ati mai pomenit asa ceva????
si cand vrea ceva din paharul meu ma ia in brate si ma pupa,apoi repeta faza cu tacsu s daca mai comentez ma si pocneste si auuu ce doare!!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

Marc-pupaciosu', Marc - pupaciosu' !!!
Lasa, sugaritzo, ca o sa le innebuneasca pe nemtoaice peste vreo citiva ani
Pupa baietu' in continuare, daca-i ordin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

pupa-l acuma, ca in cativa ani n-o sa te mai lase..

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

Mama, mama ce iubaret!!!!
Cand o da iama prin fete cu invataturi din astea....
Sa va traiasca!

Andreea & Octaveatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

E TARE PUPACIOS MARC,SEAMANA CU MAMI SAU CU TATI? BAIETELUL MEU DRAGOS DE 1 AN SI 10 LUNI CAND MERGE LA CULCARE TREBUIE SA-L PUPAM PE OBRAJORI,PE MAINI,PE PICIOARE,PESTE TOT SI APOI SA NE PUPE EL PE NOI.ZICE:"MAMA,PUPI,PUPI,ADICA PUSI,PUSI! IL PUPAM PE MARC!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Asa cupii,pupaciti-va

&
Corina & Darian,tot mai nazdravan...(4 ani si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

mamica dulce tare scumpel tre sa fie bb al tau. Dar cam obositor pentru tine. Si noi cand era Adi mai mic il adormeam in brate, trebuia sa-l tinem cu capusorul pe umeri si sa-l dansam dupa muzica, dar nu-i cantam noi. Durerea mare era cand credeam ca a adormit si il puneam in pat si incepea o urlatura
Si acum vrea pupat si dragalit, ii place sa-l pupam pe gatut, pe barbie, pe urechiusa si pe obrajori. Dar si el ne pupa pe noi.
Mai bucura-te acum de clipele astea unice ca atunci cand o sa creasca nu o sa mai vrea dragalit.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy_kawasaki spune:

Esti tare norocoasa ca te lasa sa o dragalesti, Luana mea doar cand are toane.De fatza sau gatutz nici sa nu ma apropii in schimb ii place sa ii masez si sa-i dau cu crema piciorushele inainte de culcare si-i place sa-i spun ca e fetita mea si ca o iubesc iar ea imi raspunde ca sunt mamica ei cea mau dragalasha si ca ma iubeste. Insa pupacioasa nu e prea tare.
E in schimb cam rasftzata zic eu iar sotul meu o indreapta spre un stil de viatza cam periculos. O ia cu el pe motocicleta,mi-a inghetat venele in mine cand mi-au zis intr-o zi ca merg sa spele motocicleta si apoi asa de incantati au fost ca au facut un mic tur in jurul blocului.Si eu conduc motocicleta insa nu ii insuflu acest spirit pt ca sunt constienta de riscuri.Plus ca de ziua ei au fost sa-i cumpere un cadou-surpriza, au inventat ceva ca sa ma lase acasa si au hotarat.I-am cumparat o motocicleta, cu acumulator.
Si e super incantata iar afara nu iese decat cu casca mea pt ca nu "vleau sa imi spalg capul sau sa plimesc amenda":))Mai nou imi zice: "mami nu clezi ca motolul meu e pt copii il vleau pe al tau".
Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Au dreptate fetele : pupa-l acum, mai tirziu poate faci tu skandal sa te lase!
Si Oti(1 an juma')are apucaturi 'd'aste alintacioase'ca Marc - bine, din cite spui Marc ii da clasa ! - si eu ma bucur.Mai putin noaptea, cind se trezeste - ea stie de ce si trebuie sa merg la ea si sa ma tina de mina pina adoarme iar!!!

Sa ne traiasca picii!

DORIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Mai, cat imi place faza! Eu am minusuri mari la capitolul pupaceli si parca nu ma satur de ele nicicand. Fiica-mea tare-i pretioasa la pupat, dar vine piciul din urma si asta nu-mi mai scapa asa usor.
Uite si de la noi pentru Marc ...

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Mergi la inceput