Fetelor, CURAJ, SE POATE INTAMPLA MINUNEA!
Raspunsuri - Pagina 2
florypop spune:
Felicitari!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. Te asteptam la mamici...
Flory-5 sapt. de la UM
camitza spune:
Fetelor multumesc tuturor pentru urari!
Sa dea Domnul sa fim sanatosi si sarcina sa decurga bine, fara probleme!
Celor care m-au intrebat de laparoscopie va spun cu ceritudine ca dupa HSG, cand s-a vizualizat faptul ca trompa stanga era complet obturata, asta era una dintre putinele sanse de a o "readuce la viata", si se pare ca asa a fost. Nu este o interventie grea, nu va fie frica fetelor, cel tarziu a doua zi veti iesi din spital iar in 2 saptamani va veti reface complet.
Iar pe cele cred ca am "disparut fara urma", pot sa le contrazic ca nu este adevarat, tot timpul am urmarit ce se scria pe forum, iar faptul ca nu am mai conversat a fost ca o "protes" al meu pentru neimplinirea mea pana la aceasta data. Nu avea legatura cu voi sau cu ce se discuta, eram la curent cu ce se intampla spectaculos, si ma bucuram din toata inima de fiecare data cand auzeam de cate o reusita.
AM REVENIT PENTRU VOI, PENTRU A VA REDA SPERANTA TUTUROR CELOR CARE CRED CA RABDAREA A AJUNS LA CAPAT, CA D-ZEU SI-A INTORS FATA DE LA ELE SI CA NU MAI ESTE NIMIC DE FACUT!
RABDARE, RABDARE,RABDARE!
Va pup inca o data!
camitza
Andreutza spune:
FELICITARI!!!!!!
Sarcina si nastere usoara si bb sanatos si frumos iti dorim din suflet!
Andreea & Octaveatza
ali spune:
Doamne ajuta! Dupa cum sperai si tu ,anul acesta chiar a inceput cu vesti bune! Sa ai grija de voi doi .Mai vorbim noi pe indelete pe mess sau la telefon.Multi pupici si felicitari si lui C.ca a fost tare vrednic.
Alina
ali
roandre spune:
Bravo....felicitari iubita!
Ma bucur mult pt tine si te asteptam la mamici de septembrie-octombrie!
Pupici!
Mihaela, 23 ani si puiul mic de 7 saptamani si 3 zile
Dr Branescu, Polizu