Passion ---Mel Gibson
Raspunsuri - Pagina 8
conchita spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Daca e sa apreciez ceva la Dumneavoastra atunci sunt cu siguranta fandarile elegante in fata argumentelor. Dupa delirul cu reincarnari descarnari carabusi si alte goange, avan si post cronici, ma astept ca ...
mi-e ca daca mai stai mult prin preajma alora care delireaza, o sa te trezesti cu niste cucuie de toata frumusetea. asta ca parafraza la povestea cu Sf. Gheorghe, ca ala nu batea cu flori, ci cu parul pe cei nevolnici, in ciuda muschilor de stimabili. si, scuza-ma, tovarase Alin, chiar ca ai motive sa dardai cand vorbesti cu mine despre Iisus, macar pentru faptul ca stiu ce e aia avanpremiera la un film despre El, desi nu eu am folosit cuvantul. cand te mai uiti in oglinda, repeta, te rog, pentru intarirea sufletului inainte sa imi raspunzi: "conchita mi-a pus gand rau sa ma prinda la Zona Zoster si sa ma faca de doo parale in public pentru impertinenta avuta sa disturb o discutie calma si decenta despre UN FILM cu blasfemiile mele. Fara stima, eu, Alin". dupa aia iti dau continuarea tratamentului, copacel, primul pas e mai greu.
conchita spune:
quote:
Originally posted by xenocid
QED:
S'a incheiat cu : "1-0 pentru mine."
Cu stima,
Alin.
scor de xenocigas. batalia abia a inceput :D
xenocid spune:
Eu faceam "Dezvoltarea Vorbirii" in scoala primara. Tu nu?
Nu ai putea sa ma pui sa repet ceva mai scurt inainte de fiecare raspuns? Cam pierd timp cu fraza aceea.
Constat cu nespusa satisfactie ca s-a ales praful de orice urme de argumente, de logica, de ratiune.
Am ajuns la "cucuie" , "par", "muschi" "tratament" "dardaiala"...
Inca mai am indoieli asupra cuvantului "tovaras" dar ma indoiesc ca il folosesti ca formula politicoasa de adresare.
Cu stima,
Alin
Adela99 spune:
Si praful s-a ales de "Passion---Mel Gibson"
Nu am vazut filmul si am intrat sa citesc mesajele voastre si sa il vad prin voi.
Am doar o intrebare simpla: conchita si xenocid de ce nu va trimite-ti PM-uri in loc sa va duelati "public"? Sau poate tocmai asta e farmecul?
Nu dati
"Un om nehotarat ajunge la fiecare pas pe pragul unei alternative, adica in situatia de a vedea ca este intr-adevar o fiinta libera. Un om hotarat este lipsit de acest neajuns."
Lucian Blaga
alinamoro spune:
quote:Conchita
Originally posted by conchita
xenocid, robert ala al tau e un idiot. inainte sa fi fost anti, ar fi trebuit sa studieze la sange obiectul urii si agresiunii sale. or, prin aberatiile aruncate pe hartie, dovedeste exact contrariul. Iisus a stiut, Iisus a spus ca este Fiul, Iisus este Fiul. a indemnat la pace si la iubire. a fost pace si iubire. nu a lasat papirusuri pentru ca invatatura sa de capatai a fost aceea de a ne ruga LUI in singuratea camarutei noastre. si sa-i mai transmiti din partea mea lui robert ala al tau ca Iisus a fost si OM. unul simplu, intr-adevar, din dragoste pentru oamenii simpli. dar ma intreb ce fel de om esti tu, xenocid, ca intri cu samanta de scandal la un topic in care se vorbeste despre UN FILM? cand citesti ca oamenii plang cu empatie si cu intelegere, ca vor sa devina mai buni dupa vizionarea acestui FILM, cum poti sa arunci piatra in rau cu bucuria anticipata ca se vor trezi 10 nebuni sa o scoata inapoi pe mal? du-te te rog la alte topice si invata pe cine vrei tu despre incarnari si descarnari...lasa-l pe asta in pace, din respect pentru semenii tai. chiar ca esti nesolicitata.
A devenit foarte interesant subiectul!!!!
Toate postarile lui Xenocid au acelasi subiect,ca nu exista Dumnezeu.Se baga peste tot si posteaza chiar daca nu e la subiect.Nu stie sa poarte o discutie in mod civilizat,cel putin asa am vazut pana acum.
alina
conchita spune:
quote:
Originally posted by Adela99
Am doar o intrebare simpla: conchita si xenocid de ce nu va trimite-ti PM-uri in loc sa va duelati "public"? Sau poate tocmai asta e farmecul?
din acelasi motiv foarte simplu pentru care si tu ai scris acum pe public in loc sa ne trimiti mesaje impaciuitoare pe privat. ;)
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by conchita
din acelasi motiv foarte simplu pentru care si tu ai scris acum pe public in loc sa ne trimiti mesaje impaciuitoare pe privat. ;)
Departe de mine gandul sa incerc sa va impac , am considerat doar arena nepotrivita.
Ma retrag
Mirunda spune:
Si eu care credeam ca aici pot citi despre film...
Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".