copii cersetori

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Elenalove, intrebarea mea suna cam asha: cine-i de vina ca n-au primit o educatzie, ca n-au pe nimeni si ca locuiesc pe strada?
Cine-i de vina- vorba Oanei, ca anumitzi parintzi isi trimit copiii la cersit? In nici un caz ei copiii! (Parere personala)
E adevarat ca unii dintre ei au devenit aproape inumani, dar in mediul in care traiesc e legea junglei: daca esti tare si fugi repede, scapi. Ataca si vei avea de mancare. Ai idee ca unii dintre ei dorm imbratzisati cu sobolanii ca sa le tzina de cald? Ai idee ca sunt violatzi, ca sunt schingiuitzi, batutzi si huiduitzi de toata lumea? Cum ar putea sa fie altfel? Stiu, unii dintre ei au devenit intr-adevar agresivi si pot fi periculoshi, nu spun, vreau doar sa subliniez ca nu sunt ei de vina....
Sa fii fericita

Lorelei & Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Iubita mea ,eu am spus despre acesti cersetori experienta care am avut-o cind am vrut sa le intind o mina de ajutor cit despre a dormi cu sobolani in brate sau alte chesti de acest gen nu am facut nici o comentare.( am vazut si eu cu ochii mei pe unde dorm ei)eu am comentat ce am avut de comentat...si asa cum am spus la inceput mi se rupe inima cind ii vad si nu toti sunt la fel ,uni dintre ei sunt poate mai educati decit un copil crescut intr-o familie normala dar uni sunt asa cum am vazut eu cu ochi mei.

Elena Alvaro Alvaro-Daniel http://community.webshots.com/user/elenalove27

Mergi la inceput