provocare
Raspunsuri - Pagina 3
camelia-daniela spune:
Ca sä räspund pe scurt...deviza mea este:
" una caldä, una rece!!"
Eu nu am fost dispusä sä dau numai eu, chiar dacä la inceput ne coplesea iubirea aia mare de tot!! Cind vedeam cä nu primesc nimic inapoi, incepeam greva!! ...si uite asa, au trecut o grämadä de ani...cä nu-mi mai ajung degetele de la miini sä-i numär!!
Cit despre fizic, nu a trebuit niciodatä sä fac prea mult, cä m-a inzestrat natura bine de tot si intr-un mod foarte proportionat!!....e deajuns sä dau ceva jos de pe mine, intr-un mod lasciv si a sunat deja soneria!!
Ar fi prea mult de scris, ca sä povestesc toate nebuniile care mi-au trecut prin capätinä....si pe multe le-am uitat!!!...am fäcut totul spontan, cind nu se astepta...asa cä nu prea a avut timp sä se plictiseascä...cine are destulä fantezie, poate invirti un bärbat pe degete!!!...este chiar o joacä de copil.
Pupici de la Cami.
cataghe spune:
Mey, copii, sper sa nu va suparati pe mine, dar m-am gindit sa va descretesc un pic fruntile cu un banc pe care mi l-am amintit citind topicul asta!!
Cica: Congres International de Emanciparea Femeii.
Se ridica americanca:
- John al meu nu facea absolut nimic in casa. Venea de la serviciu, minca, se trintea pe canapea si incepea sa schimbe canalele la TV pina il fura somnul. Intr-o zi, i-am spus: "John, dragul meu, asa nu se mai poate!", si am refuzat sa ma mai ocup de treburile casei. In prima zi, n-am vazut nimic. In a doua zi, iar nimic. Dar in a treia zi, John, dupa ce a mincat, si-a luat farfuria murdara si a pus-o in chiuveta!
Aplauze.
Se ridica frantuzoaica:
- Jean al meu era ca si inexistent in gospodarie. Isi arunca hainele si toate lucrurile pe unde apuca, niciodata nu punea la loc un obiect dupa ce il folosea, iar eu mereu trebuia sa fac ordine in urma lui. Intr-o zi, i-am spus: "Jean, dragul meu, asa nu se mai poate!" si am refuzat sa-i mai pun lucrurile la loc, lasindu-le sa se adune in dezordine prin casa. In prima zi, n-am vazut nimic. In a doua zi, tot nimic. Dar in a treia zi, dragul de Jean s-a apucat si si-a aranjat frumos hainele in dulap!
Aplauze.
Se ridica Maria:
- Ion a meu, ca tati barbatii!... Venea de la munca, minca bine, bea bine, ma tira dupa el in pat si "dupa" se apuca de sforait. Intr-o zi, i-am spus: "Draga Ioane, asa nu se mai poate!" Nu i-am mai pus masa, nu i-am mai dat de baut, nu m-am mai dus cu el in pat. In prima zi, n-am vazut nimic. In a doua zi, tot nimic. In a treia zi, parca-parca am inceput sa deslusesc ceva cu ochiul sting...
Pupici,
Catalina.
This is the first day of the rest of my life!
hannen spune:
Cameluta Cameluta,ceva sfaturi ,idei ,trucuri un imbold imaginatiei noastre amotite ???Cer prea mult?
Ca tare-mi placi cum le zici si cita incredere ai in tine.BRAVOOOOOO!!!!
Nicole&Amira
http://community.webshots.com/user/nicoleamira
petruta spune:
In acelasi spirit de gluma al Catalinei : Manual de utilizare a barbatului:
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/show_article.php3?article_id=1913&page_nr=1
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
bibi spune:
mi-a placut bancul
morala e....????
care e?
ca decat sa-ti pui in minte sa invarti pe degete romanu mai bine te feresti de ale lui?
acum sincer eu nu prea cred ca barbatii sunt niste catzelusi pe care sa-i dresezi cum vrei tu.
camelia-daniela spune:
Cataghe, mi-a pläcut poanta!!
Oricind, cu pläcere!!!...eu sint mereu bine dispusä!!
Hannen,
imi ceri prea mult!!
Nu am vrut sä spun cä alte femei au fantezia amortitä...in nici un caz!!...eu mä critic numai pe mine!!
Si nici nu cred cä ar exista cineva färä fantezie...dar asta intr-adevär depinde si de firea fiecäruia.
Din cite m-ati cunoscut pe mine, cred cä a-ti observat cä sint mai mereu bine dispusä...numai la ca. 26 de zile sint indispusä!!!...si atunci pe bunä dreptate!!!
Ce sä vä povestesc???...intr-adevär sint mindrä de mine!!....acum mä obligi sä spun ceva, ce nu spun cu pläcere...prefer intotdeauna sä aud asta din partea altora.
Sint de o sinceritate crudä...ceea ce scriu acum ( si nu numai acum ) este asa cum am scris.
Cu sotul...i-am spus mereu ce mä calcä pe nervi si i-am zis si cum mi-ar suride situatia...compromise am gäsit mereu!!
depinde acum si cum ii spui...depinde de situatie, de starea de spirit etc...iti trebuie un sentiment si un "nas" ff fin la astfel de situatii...exact cum inveti la capitolul " comunicarea intre 2 persoane"...acolo iti explicä pe indelete cum poate sä functioneze o comunicare färä probleme. Oricum, femeile sint mai tari in chestii de ästea decit bärbatii!!
Important este sä si auzi ceea ce-ti povesteste el...eu sint citeodatä atentä, dar citeodatä mä intreb: "oare ce mi-a spus?"...si mi-e rusine!!
Dacä väd cä nici el nu mä ascultä, atunci nu-l ascult nici eu!!...cumva se dä el pe brazdä si nici nu trebuie sä-i fac capul mare!!
Niciodatä nu l-am cicälit cu ceva!!...dacä nu mi-a pläcut ideea lui, sau ce a fäcut ii spun intr-un mod foarte practic si pe intelesul tuturor......mai fac si niste calcule pe lingä asta, ca sä fie mai plauzibil.
Spontanä am fost mereu...la noi se ride f mult...aici mai este un punct, care depinde iar de situatia respectivä...de simt al umorului nu duc lipsä si de multe ori mä mir si eu ce poante scot din gurä!!
Chiar si copii imi spun: " mama, cu tine nu se stie niciodatä!!"...las impresia cä am o stare anume, dar asta nu corespunde cu realitatea...deci, sint greu de "ghicit"...pe de altä parte, poti citi "in mine", ca intro carte deschisä!!
Am cäutat mereu extremele...in toate directiile. Am fäcut chestii pe care el nici nu visa cä le-as face vreodatä!!
O altä realitate este cä am si multe calitäti...asemänätor cu: pe ce pun mina, se tramsformä de cele mai multe ori in aur ...in afarä de....stii tu ( cu asta n-am reusit!! )...dar mai si stric cite ceva!!
Deh, nimeni nu este perfect!!
Altä chestie importantä este cä nu m-am laudat niciodatä cu ceva, desi as fi putut sä o fac, pe bunä stiintä, ci am fost läudatä de persoane din afarä...de fatä cu mine, sau färä mine ( asta am auzit mai tirziu )...si asta conteazä fff mult pt un bärbat!!!...il face autiomat sä se gindeascä: " mamä, ce "bombä" mi-am tras!!!...m-a fericit soarta!!!"
De regulä, sint ca argintul viu...nu am stare deloc!!...cind sint prea moliie, mä intreabä dacä sint cumva bolnavä.
Mä pricep la multe si le si fac, economisind enorm de multi bani pt alte lucruri frumoase ale vietii...dar citeodatä nu am chef de nimic si mä intreabä de ce nu fac cutare, sau cutare, la care eu i-o tai scurt: " pt cä nu am chef!!!...acum vreau sä stau la PC, sau orice altceva am eu chef, in moment..!!
As putea pälävrägi pagini intregi aici...sint si tare guralivä!!...dar si copiläroasä...citeodatä mä intrebam: " nu cumva sint cam bätrinä pt copiläriile ästea??"...mai vine si virsta la care iti pui astfel de intrebäri!!...miine, poimiine, am 20 pe un picior si nu mä mai incadreazä astfel de scene...dar scurt timp dupä, revine optimismul si buna voie, pe care le am din belsub si zic:" important este sä mä simt eu bine, cä restul sint idei preconcepute!!!"
Din ideile mele, de care sint ferm convinsä cä sint bune...cel putin pt. mine, nu mä scoate nimeni!!...indiferent ce s-ar intimpla!! Hotärirea asta a mea, a fost inteleasä de el, drept incäpätinare...ceea ce as putea spune si eu despre el, dar n-o fac!!
Eu pot sä-mi tin gura in anumite momente, deoarece stau si analizez repede situatia, si mä linistesc la gindul cä oricum am dreptate si nu ar putea sä mä schimbe cum i-ar place lui...de fapt asta am mai avut-o in discutie si am clarificat problema. Mie nu-mi place sä mä contrazic, nici cind am dreptate...mai bine spun: " ai dreptate, hai sä terminäm cu tema asta ", decit sä mai stau 2 ore sä mä contrazic si in final sä nu ajungem la nici un rezultat.
Cind vine situatia oportunä in care sä-i arät clar cä am avut dreptate, o fac la un mod foarte discret...si intelege.
Acum citiva ani, mi-a zis cä ar vrea sä avem si noi o päturä de-aia mare cum erau in Ro, pt amindoi. Aici sint numai separate...si nu ne mai atingem bulanele cind stäm in pat!!!
M-am fäcut cä am uitat, desi el si-a mai repetat dorinta...säracul, a crezut cä poate nu am chef, sau cä nu vreau eu sä fac!!
Cind a fost plecat citeva zile, m-am dus si am cumpärat bumbac, am cusut imbräcämintile de la päturä ( am cusut 2 päturi una de alta ) si am fäcut si 2 pt perne, iar cind a venit acasä, a rämas f pläcut surprins de contributia mea. Normal cä le-am si "probat" in noaptea aia!!!...explicatia lui era atunci, cä nu ne mai "gäseam" prin pat!!...auzi, ce explicatie deplasatä!!!
Bärbatului trebuie sä-i faci mici pläceri, dar nu mereu, cä se invatä räu!!
Nimicuri, care pt. el au o importantä relevantä, dar pt tine, mai putin...
De exemplu, el se uitä des la fotbal, ceea ce pe mine mä cam enerveazä!!...dar, din cind in cind mä uit si eu cu el, si sä vezi ce suflet pun si ce comentarii fac acolo, de zici cä sint pe stadion!!...il urmäresc cu coada ochiului si väd cä este satisfäcut!! Dar si el mä lasä in pace, cind vede cä am si eu pläcerile mele...cind am descoperit forumul ästa, am stat, recunosc, cam mult timp in fata PC-ului, cea ce l-a fäcut gelos!!...incepuse deja sä-mi facä tot felul de reprosuri, pinä cind, mi-am dat seama cä are si el dreptate.
Am läsat-o ceva mai moale, dar m-am si rätoit la el ca sä-mi apär drepturile mele si nu numai ale Omului ....dupä care s-a linistit iar, deoarece mä "impärtisem"
Dupä un timp, venea el la mine si mä intreba: " ce mai zic fetele tale?"
II mai povesteam si lui cite ceva, dar pe el nu-l intereseazä asa ceva!!...nu face nimic, eu pot sä-i respect pärerea si nu-l mai deranjez cu de-ale mele.
Stiu cä toate cele ce am povestit s-ar rezuma la citeva cuvinte scurte si concise, dar asta am mai avut si pe la alte subiecte...si melitza mea nu-mi dä pace!!
EU il cunosc pe el mai bine decit se cunoaste el insusi!!...stiu dinainte cum ar reactiona in orice situatie...si asta i-am dovedit-o de atitea ori!! El este un pic cam nehotärit din fire, pe cind eu am linia mea dreaptä pe care mi-o urmez. Dar are si multe, multe calitäti, pe care le-am iubit si le iubesc si astäzi!!
Este aproape incredibil, ca dupä atitia ani de cäsnicie, sä simti cäldura care iti umple tot corpul, in momentul cind il atingi...si sä simti cä asta este si reciprocä!!
Cind a avut o perioadä mai bolnävicioasä ( el cedeazä prea repede, dupä pärerea mea ) aräta de parcä era un morcov fiert!!...atunci mi-era clar cä problema era groasä ( el are ulcer duodenal cu alte complicatii ) si cä trebuie sä-i ridic moralul...ce fac eu??...ii zic pe un ton de dictator: " bäi, eu ti-a zis tie de cind ne-am cäsätorit, cä tu esti äla cu care vreau sä mä plimb de minä prin parc la bätrinete!!!...si tu ce faci acum??"...care a fost reactia lui?...l-a bufnit risul, cu riscul sä aibä mai multe dureri, decit avea si mi-a zis cä sint nebunä!!
Sint mii de exemple...de fapt nimicuri...care acum tin de trecut, dar asta face parte din viata mea.
Dacä stau bine si mä gindesc la trecut, imi apare un zimbet in coltul gurii pt cä intr-un mod constient derulez intii amintirile pläcute...pe cele nepläcute nu le-am uitat, dar as fi vrut mai bine sä le uit!!
Si am atitea amintiri pläcute, care le umbresc pe celelalte ( desi au fost destule si ästea!!)...si uite cum ajung din nou la inceput, unde am spus cä sint mindrä de mine!!
Am fäcut si eu greseli, ca orice om, dar am invätat din ele si continui sä-i invät si pe altii dacä acceptä...dacä nu, atunci nu mai este problema mea, dar eu am constiinta inpäcatä cä mi-am fäcut datoria!!
Si asa te pup si vä pup si pe voi toate fetelor!!!
Si nu uitati...bärbatul este capul familiei, dar femeia este gitul!!
Cu drag Cami.
bidiloi spune:
Sint citeva idei care mi-au ramas in minte, din tot ce-am citit pina acum, si anume :ca ,asa cum a spus Conchita intr-un cuplu amindoi trebuie sa participe (deci in masura in care fiecare e capabil)sa contribuie la bunul mers al unei rel. O alta idee care imi vine in minte , e cea a Idorei care spune ca daca se ajunge la ideea de a inventa numai tu ca femeie ceva,...atunci ceva nu e in regula, cineva in cuplul respectiv se straduieste din rasputeri sa salveze acea monotonie pe care n-o mai suporta, in timp ce celalalt (in cele mai multe cazuri e vorba de el)s-a obisnuit sa primeasca totul...se simte ca un rege,si prin urmare daca are tot in relatia ,lui isi indreapta atentia in alta parte ptr. ca asa cum spuneam s-a saturat de prea mult bine, si s-a plictisit.De aici cred eu ca vine si acea idee cum ca altele ar stapinii acea "stiinta" care ii pot influenta sau atrage pe barbati.Dragelor, nu cred ca exista femei care detin aceea "stiinta" ,ele sint mai odihnite decit noi poate, eu cred ca in interiorul ei fiecare femeie detine acea stiinta.Aici intervine problema cu ..monotonia(obisnuinta)si faptul ca sotul(partenerul)trebuie sa fie constient de ce ara linga el (si la ce se expune) ..ce are de pierdut.Daca primeaza iubirea sint sanse mari ca acea femeie cu stiinta sa nu poata face nimic,deci sa nu-i foloseasca la nimic stiinta aia.Asta a fost parerea mea, sper ca v-am putut fi de folos.cu drag