Inseminare artificiala [IAS] 6

Inseminare artificiala [IAS] 6 | Autor: anis

Link direct la acest mesaj

continuarea......

AniS

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fiindca s-au adunat iar multe paginutza...m-am gandit sa deschid un capitol nou.....

Prin urmare, cum ramane cu intalnirea??

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ce analize se cer pt inseminare?Cer si analize hormonale de ziua 14?

Gabi.

Mergi la inceput

Gabisoru' sa inteleg ca pana la urma faci inseminarea?

Da, trebuie sa ai analizele hormonale la zi..adica nu foarte vechi, dar e important sa ai trompele ok, sa se fi demonstrat ca ai ovulatie..a si secretia vaginala sa fie in regula.

Normal ca e importanta partea hormonala, chiar si daca iei medicamente de stimulare, asta fiindca trebuie sa decurga normal ovulatia.

La sot,nu e important nr spermatozoizilor sau mai stiu eu ce...pt ca oricum ii alege. Dr Cocei mi-a zis ca a facut inseminarea cu reusita ,introducand doar 2 spermatozoizi..cred ca a avut multa bafta zic eu.

A, dar la barbati, la spermograma, nr de leucocite sa fie ok, ca altfel nu se face inseminarea, se trateaza sotul mai intai.

In rest e simplu, dureaza 5 minute si mai stai 10-15 pe masa si la revedere.

Cand vrei sa faci inseminarea la Cocei?

La mine se pare ca ma vor vizita rusii pana la urma azi.....am niste dureri groaznice ...Sunt f suparata mai ales ca luna asta mi-am facut un pic sperante...vazand ca ajung in ziua 35 de ciclu si rusii ioc...asta e..

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Anis, e tare greu cind rusii vin mai tirziu pt. ca tot speri...Eu am ciclul de 32-33 de zile si din ziua 30 ma tot rog ca poate o sa ma ocoleasca.Luna asta mai fac o inseminare dar fara tratament de stimulare pt ca in decembrie am avut probleme din cauza clostylbegytului. Am vazut ca tu ai luat si menogon si ti-am tinut pumnii (poate cine stie)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu urmeaza sa fac inseminare in acteva zile la dr. Cocei...Nu o cunosc inca...Cine a mai fost la dansa, poate sa-mi dea sfaturi?

Multumesc,

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Luni fac histero ca sa stiu daca e bine sau nu cu trompele,Sper sa nu se fi infundat acum pt ca data trecuta(acum 4 ani) au fost bine.Analize hormonale vreau sa imi fac luna aceasta in ziua 14 si 21.Mie imi trebuie si tratament ca sa imi faca inseminare...ma refer la puregon+pregnyl...cred ca face si tratament,nu?
Ancar mi-a spus ca singura mea problema este progesteron mic...in rest cica sunt bine.
Tu cat ai dat la inseminare la cab particular?I-ai dat ceva si doctoritei?Daca trompele mele sunt OK sunt decisa sa fac vreo 6-7 incercari pana in sept-oct cand o sa fac FIV.
Am inteles ca dr Cocei e f draguta!
Eu spre sfarsitul lunii merg la ea primadata...oare trebuie sa-mi mai refac analizele hormonale daca le-am facut in oct?Eu nu imi facusem dozare in ziua 14 pt ca la FIV nu se cerea.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Gabi, tu zici ca vrei sa faci 6-7 incercari pana in septembrie. Asta ar insemna sa faci stimulare luna de luna? Nu ti se pare cam mult? Mai ales ca pui in calcul si un FIV. Cred ca ar trebui sa mai faci si pauze, poate e prea mare solicitarea.

Anemona

Mergi la inceput

Ce mai fac fetele?

Am vazut ca aveti multe intrebari.

Din pacate la mine au venit rusii....ciclul a fost de 35 de zile, mi-a dat sperante pt ca nu am avut un ciclu asa de lung...

In fine asta e, am vb cu dr Cocei si cred ca sambata sau duminica viitoare fac inseminarea cu nr.4...
Tratamentul meu e tot cu Menogon, e a doua luna de abia..

Diana 2004, multa bafta si tie...depinde daca vezi ca ai probleme cu un medicament de obicei ori ti se da altceva ,ori ti se micsoreaza doza.
Eu luna trecuta am facut inseminarea fara stimulare, dar medicamentele aveau oricum efect de cu o luna in urma.

AniS

Mergi la inceput

VICTORIA, dr Cocei e f dragutza o sa vezi... Ce vrei sa stii?

AniS

Mergi la inceput

Anemona, si asa ii raspund si Gabitzei...la inseminari se face o stimulare mai usoara..asta ca sa nu faci hiperstimulare ca la FIV..
Si eu fac la fel 6-7 inseminari dupa care ma gandesc la FIV.de fapt daca nu iese..sigur fac FIV..si uite inainte de a incepe cu Menogon, faceam cu Ovamit. Si cu Ovamit trebuie sa faci maxim 6 luni. Eu cred ca am facut 4 luni, dupa care am trecut pe Menogon, si acum am voie sa fac 6 luni cu Menogon, nu conteaza ca ai m=ai facut inainte cu alt medicament...important e ca e altceva..Sper ca m-am facut inteleasa.

Dr mi-a explicat..ca nu se da tratament de stimulare puternic la inseminari..tocmai pt ca in eventualitatea unui FIV sa ai de unde.....mai exact sa poti face hiperstimulare..
Deci, din punctul asta de vedere nu e nici un risc.

Gabitza, o sa vezi o sa-ti placa Cocei...si poate ne intalnim in fata cabinetului la ea. Eu as face in locul tau luna asta , si analiza hormonala din ziua a 14...dar daca ai eco sau altceva care iti certifica ca ai ovulatie..atunci e bine.
Unde faci HSG? Oricum bafta multa.....eu cand imi aduc aminte de el...brrrr..si acum ma doare.

AniS

Mergi la inceput