"A nostru!"

Catalina ,un an si unsprezece luni,a invatat de la bona ca toate jucariile sant ale ei,adica ale Catalinei.
 Catalina ,un an si unsprezece luni,a invatat de la bona ca toate jucariile sant ale ei,adica ale Catalinei.
Intr-o seara ,stam relaxati la tv(mami si tati) iar Catalina aduce din camera ei pe veverita Rita,un hopa-mitica,si incepe sa dea cu ea de podea.Tati suparat ii spune :
Catalina nu mai tranti veverita!
Catalina se opreste din activitate isi priveste nedumerita taticul pentru scurt timp ,apoi reincepe trantitul veveritei.
Tati enervat intervine:
Catalina am spus sa nu mai trantesti veverita!
Catalina se opreste ,se uita la mami,si mami spune:
Catalina ,nu mai tranti veverita ,poate o doare si pe ea ,nu crezi?Si apoi poti sa o strici.
Catalina se uita la tati,se uita la mami da sa tranteasca iar veverita. Nu apuca caci intervine tati cu:
Catalina iti iau jucaria daca o mai trantesti!
Catalina se opreste din trantit veverita,o strange tare in brate,si incruntata se uita la tati spunand:
A meu!
Tati suparat spune incruntandu-se la mami: Nu exista "a meu".Cine a invatat-o ? Si inapoi la Catalina zice: este "al nostru".
In acea seara,Catalina si-a adus pe rand jucariile spunand in fata taticului"a meu" si taticul replicand"al nostru",iar cand a terminat cu jucariile a inceput sa arate piese de mobilier.."a meu"...
A doua zi ,Catalina pune mana pe revista abia cumparata a mamei.
Catalina lasa-mi te rog revista,asta este revista mea !
Catalina se uita la mami,se uita la revista(frumos colorata...ee!)se uita inapoi la mami si decreteaza :"a nostru ."
Dia si bebe Rucsi

Raspunsuri

tlaura spune:
tlaura spune:
 Micuta ta aplica principiul " ce e al meu, e al meu, ce e al tau, e al nostru"! Desteapta foc!
Laura, mama lui Andrei

Simonna spune:
Simonna spune:
 Catalina, jos palaria! 
Asa e. Ce-i al lor e si al tau si-n ce-i al tau nu-si baga ei nasul decit cind le dai tu voie! 
Atomix si mama lui

sirod spune:
sirod spune:
quote:
Originally posted by tlaura
Micuta ta aplica principiul " ce e al meu, e al meu, ce e al tau, e al nostru"! Desteapta foc!
Laura, mama lui Andrei
ASTA GINDEAM SI EU CIND CITEAM ...

DORIS

palmyrah2002 spune:
palmyrah2002 spune:

Catalina esti superdragalasa!!
Lasa Adi,asta e abia inceputul.Sa vezi cind va incepe cu parfumurile,cremele si alte cosmeticale care vor fi :ALE EI si nu vor mai fi ale tale!!Hihihi!! Cristina si Mihnea
Cristina si Mihnea