Microelectronica - Baneasa

Microelectronica - Baneasa | Autor: tlaura

Link direct la acest mesaj

A lucrat, sau mai lucreaza cineva acolo? Eu am lucrat pana in '89, si am avut multe prietene de care nu mai stiu nimic. Si toate- mamici!
Poate e cineva si de pe forum care a lucrat acolo. Tare mi-ar place sa ne reamintim de acele vremuri.

Laura, mama lui Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

Buna Laura, eu am lucrat acolo doar 3 luni cu Otilia Neagoe. daca cauti pe cineva anume poate te pot ajuta.Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Multumesc frumos, Flavia, dar nu caut pe cineva anume. Doar ca as fi vrut sa stiu daca exista pe forum cineva de acolo. Nu-mi aduc aminte cine este Otilia Neagoe, dar eu eram la asamblare, tu unde ai lucrat? Si in ce an? E posibil sa ne stim din vedere?
Pupici!

Laura, mama lui Andrei

Mergi la inceput

Nu cre ca ne stim. eu am fost la proiectare si la un moment dat ne-au mutat in Leu sa lucram la un manual de utilizare pt un soft VHDl, acum ma numesc Rotaru dar poate te ajuta sa stii ca tata a fost director acolo, se numea Popescu Constantin( intre timp a decedat) probabil ca stii asta.
Flavia

Mergi la inceput

Flavia, in primul rand, imi pare rau pentru tatal tau.
Nu stiu daca a fost director in perioada in care am lucrat eu acolo; eu stiu ca era d.nul Constantinescu, director pe vremea aceea, e posibil sa fac o incurcatura de nume, si sa fi fost chiar tatal tau?
Uite, eu iti las adresa mea de web, unde poti vede cateva poze cu mine. Poate iti mai aduci aminte...
Dar oricum, intinereste-ma cu cel 15 ani.
Te pup dulce!

Laura, mama lui Andrei

http://community.webshots.com/user/tcatlaura

Mergi la inceput

Buna Laura,
dupa poze pari foarte tinerica. Tata a fost director dupa Revolutie dar nustiu intre ce ani ai lucrat tu. A existat si un director Constantinescu dar din de stiu inainte de el. si mama a lucrat acolo la Micro multa vreme la servicul CTC. O cheama Popescu Adriana.
Poate asta te ajuta mai mult.
Flavia

Mergi la inceput

Buna Flavia, e clar, eu am lucrat pana in '89 acolo (am scris si in anuntul postat de mine), deci pana in Revolutie. De aia nu stiu mai nimic din ce-mi spui tu. De d.na Adriana Popescu, imi amintesc vag, parca era slabuta, nu?
Multumesc pentru complimentul cu "pari mai tinerica", da, asa par, dar din pacate nu sunt...
Multumesc si pentru raspunsuri, si mai vorbim.
Cu drag

Laura, mama lui Andrei

http://community.webshots.com/user/tcatlaura

Mergi la inceput