sarcina prin FIV pierduta in luna 6
Raspunsuri - Pagina 3
anemona spune:
Abia acum pot posta la acest subiect. Am fost cutremurata toata ziua de ieri de vestea asta. E cumplit si cuvintele sunt incapabile sa spuna ce simti in asemenea momente. Imi pare nespus de rau pentru ei.
Port o sarcina fiv si cu atat mai mult m-a afectat vestea asta. Stiu ca n-ar trebui, dar asta simt.
Nici eu nu cred ca sarcinile fiv sunt diferite de cele naturale, mai ales dupa prima luna, diferenta consta in faptul ca este o sarcina care se percepe a fi mult mai pretioasa (desi sa nu ma intelegeti gresit, orice sarcina e pretioasa) si de aici mult mai multe masuri de precautie.
Eu am facut cerclaj pt ca am un col mai scurt, cred ca l-as fi facut si daca sarcina era naturala.
Evident ca daca as fi ramas gravida natural la 25 de ani n-as fi dat prea mare importanta oricarui mic inconvenient, dar acum orice mica jena ma dispera. E chestie de psihic.
Iar cele care au probleme cred ca le-ar fi avut oricum, pt ca in fond unele femei ajung la fiv si pt ca exista probleme, nu?
Dar important este sa le trecem cu bine pe toate!
Dumnezeu sa fie cu noi toate, cele care purtam sarcini naturale sau fiv, cele care ne dorim sau asteptam copii, sa ne dea putere sa luptam si sa reusim!
gabid spune:
Anemona,sunt sigura ca noi doua daca ramaneam natural tot cerclaj aveam.Asa avem noi colul si sa stii ca nu-i o tragedie sa faci cerclaj.La 6 luni cand bb s-a asezat pe colul meu si era greu,il simteam cum apasa...daca nu aveaam cerclaj se intampla o tragedie.Nu te gandi la prostii...sarcina ta merge bine si nu ai de ce sa-ti faci griji.
Gabi.
anemona spune:
Gabi, nu ma gandesc deloc la cerclaj ca la ceva tragic. M-am bucurat ca l-am pus pe bebe la adapost de o eventuala deschidere de col, iar procedura in sine nu mi-a creat nici cea mai mica problema. Sincera sa fiu, abia asteptam sa fac, pt ca stiam ca exista un risc permanent. Iar in salonul in care am stat toate fetele aveau cerclaj, asa ca probabil e ceva obisnuit.
In rest nu am probleme deocamdata. Doamne ajuta in continuare!