picioare umflate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Sabina, te rog spune-ne ce e cu ceaiurile respective...ca sunt in stare de orice(si uite ca nu sunt singura ce sufera de asa ceva).Multumesc

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

Babee, nu esti singura ! Si mie mi se umflau picioarele de nu le mai recunosteam, ca niste butuci. Dar am avut parte de masajeeeee, pentru toata viata...ce placere! Inele nu am mai purtat de prin luna a 4-a, aveam niste degete ca niste crenvursti. Dupa ce am nascut, picioarele si miinile si-au revenit la normal cam in 2 saptamini. Un singur inconvenient a fost, dupa fiecare nastere mi s-a lungit piciorul cu jumate de numar, in consecinta mi-am reinnoit incaltarile de doua ori pina acum, acum port un numar mai mare decit inainte de a avea copii. Dar ce pantofi frumosi am ! De copii nu mai spun !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Picioare umflate am avut pina la vreo luna de la nastere, cit si dureri de glezne si genunchi. Nici acum nu pot sa spun ca imi vin perfect pantofii de dinainte, dar ma straduiesc sa ii incalt si nu ma las. Eu mai am vreo 8 kile (din 36 cite aveam cu tot cu burtica) de dat jos si astea se vad bine la nr pantofilor. Nu am avut curaj sa vad cit purtam cind eram insarcinata (cred ca vreo 39-40, de la 38), dar in orice caz, parca eram lopatar si mai spre sfirsit mergeam cu picioarele in slapi pe un sfert iesite inafara, ca nu am mai vrut sa imi mai iau alti papuci.

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

draga mea,

daca o sa nasti prin cezariana (multe perfuzii...) te poti astepta la niste picioare enorm de umflate ca la un elefant.... eu nu am putut umbla 2 saptamani din cauza asta, am crezut ca o sa raman o vesnicie in pat..., ma dureau deja, nu le putea indoi de la glezna si pielea ma ustura de cat de intinsa era! nu mai vorbesc de pantofi care nu intrau de nici o culoare....

Bea f multe lichide (e paradoxal, dar merge), tine picioarele cat mai mult timp ridicate si masaje, mananca cat mai putin sarat poti!

pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Babee – capul sus ! Cu piciorusele tale ar trebui sa fii mandra – nu toate mamicile ajung sa traiasca pe picior mareeeeeeee..... !!!

DARAEL & Maria-Daria (37 W)

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FLORYNA spune:

..mie dr mi-a dat pastile cu alfa alfa si vit e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Simplu, bei ceai de urzica si de soc pana cazi jos( peste 2 litri pe zi).

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Multam..oare daca incep acum imi va face bine????Nu pun sare la mancare niciodata, apa beau indeajuns..dar mai sunt probleme.Sabina, azi o sa-mi pun jumatatea sa caute ceaiul respectiv.sanatate!

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ti-a mai ramas mai putin de o saptamana pana nasti!
Mai poti face ceva! Cu sau fara ceaiuri, dar cel mai important, dupa experienta mea, FARA SARE!
Incearca sa te hranesti macar 2 zile cu alimente fara nici o picatura de sare!
Si mie mi-a fost f greu, dar am mancat ce-mi placea, mai mult lactate (lapte, iaurt), fructe, cartofi copti sau fierti,oricum ceva ce-mi placea. Apa beam ca era canicula (iulie 2003).
La mine a avut efect. Doar doua zile fara sare. La penultimul control m-a cam luat doctorul pe sus, m-a speriat putin, ca se poate complica nasterea....( imi spusese la fiecare control, dar vazand ca eu nu luam masuri, a luat el). Si bine a facut! Cu 2 zile inainte de nastere nu mai erau asa umflate, iar el mi-a spus: Vezi ca se poate!
Vointa!

Dupa nastere se refac in max 1 luna. Depinde de fiecare organism, nu e o regula!

CriXia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ceaiul respectiv nu are nici o contraindicatie la sarcina? Ca ma pun pe baut.

Babee, ieri i-am aratat medicului din nou bustenii mei. Raspunsul a fost ca edemele mele sunt normale si ca la 2 zile dupa nastere nici nu imi voi aminti ca le-am avut.

Intrebarea este ce fac pana atunci.

Rox

Mergi la inceput