am pierdut 3 prieteni
sunt suparata foarte tare.am pierdut 3 prieteni foarte dragi si apropiati in accidentul de masina de la miercurea sibiului.accidentul a avut loc marti dimineata.poate a+ti vazut stirile din acea zi.plecau cu totii in anglia acolo unde locuiau de 5 ani.a murit fetita de4 ani parintii iar baietelul de 9 ani este singurul care traieste.a suferit mai multe operatii la sibiu si una la bucuresti la cap.e foarte trist.s+a trezit pentru putin timp si a in trebat de mama.o doamne cat ii va fi cand va afla ca a ramas singur?bine va fi primit cu afectiune de rude ,dar totusi..parintii si sora nu mai sunt.
ma simt groaznic am pierdut 3 prieteni dragi.
Raspunsuri
madutza spune:
Imi pare rau pentru ei si cei apropiati lor. Si eu mi-am pierdut doi prieteni dragi (21 de ani la vremea aceea) in accident de masina in urma cu 3 ani si te inteleg perfect.
Dumnezeu sa-i odihneasca!
Madutza & ingerasul din burtica in 24 saptamani
Elena spune:
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
Doamne, ce cumplit trebuie sa fie pentru baietel!
Elena&Laura
saphir spune:
Dumnezeu sa ii odihneasca iar celui mic, sa ii ajute sa depaseasca momentul.
Tare trist...
Cristina_C spune:
Imi pare rau de cele intamplate. Este ingrozitor sa pierzi pe cineva drag, sa nu-l mai vezi niciodata! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace si baietelului sa-i dea sanatate si putere. In sufletul tau insa ei vor trai mereu.
Sincere condoleante,
Cristina
oana cretu spune:
Mi-au dat lacrimile doar citind titlul...Ma termina sa aud cum cineva isi pierde viata tanar. Bietul baietel! Noi iti dorim ca D-zeu sa-ti dea putere si tie si familiei sa treci peste asta si D-zeu sa-i ierte!
oana-cannes
tlaura spune:
Condoleante. Imi pare tare rau... E foarte trist...
Dumnezeu sa-i odihneasca, si sa aiba grija de baiat.
Laura, mama lui Andrei
lu.more spune:
Fetita mea, care are 10 ani, m-a intrebat nu de mult: "de ce a vrut Dumnezeu sa ne astem, daca trebuie sa murim intr-o zi?"
Mi-a fost greu sa-i explic pe intelesul ei...
Carla, fetita cea mica a sotului meu, ara 6 ani, a spus intr-o alta zi: "Eu stiu cine o sa moara primul in familia noastra". Si-a inceput,cu cel mai in varsta, pentru a termina cu ea, cea mai tanara.
I-am spus ca nu se intampla sa moara si tineri care sunt bolnavi, sau in accidente...
Eu mi-am pierdut mama acum trei saptamani. Era foarte bolnava si suferea mult. Ne-am spus toti ca e mai bine ca s-a intamplat repede, ca sa nu se mai chinuie.
Dar cand vad ca mor tineri si copii, care aveau toata viata inainte, ca prietenii Dianei, nu pot sa nu ma gandesc ca pe undeva e nedrept!
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace, iar celui mic sa-i dea puterea sa continuie... sunt sigura ca parintii si surioara lui vor veghea asupra lui de acolo de unde sunt...
Lumy spune:
Condoleante!
Stiu prin ce treci! Am trecut si eu prin asa ceva ...Mi-am pierdut parintii intr-un accident de masina! Singurul care a supravietuit a fost fratele meu!
http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov
Lumy
Babee spune:
imi pare foarte rau. Condoleante
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)