Cum v-ati acomodat in tara de adoptie??
Raspunsuri - Pagina 15
Idora spune:
ADRIATICA:"si daca ai fi maritata cu el statutul tau acolo ar fi(la petreceri ma rog in exemplul pe care ni l-ai dat tu aici) de SOTIA lui nu de aia cu batic si carutza din romanica".[/purple]
Pentru toate fetele mai ales pentru ADRIATICA, intrati la profilul meu personal la "paginuta pentru copii" (nu am stiut cum s-o pun in album) si o sa vedeti o "de aia cu batic si carutza din romanica"
Cat mai repede ca termenul e limitat! Nu vreau sa-mi las mutra prea mult pe aici prin forum ca poate va speriati!
Idora spune:
Nu-mi sta de loc in caracter ceea ce fac acum dar trebuie sa fac o tata sa se convinga si mai mult de ceea ce am afirmat in legatura cu caracterul ei!!
conchita spune:
quote:
Originally posted by Idora
Pentru toate fetele mai ales pentru ADRIATICA, intrati la profilul meu personal la "paginuta pentru copii"
wow, dar hot mai e suedezul tau! :)))) sa-ti traiasca
viorela hoff spune:
E fain gagiul si va potrivit, lasa, nu ofta, nu trebuie neaparat sa fiti dupa canoane, daca reusiti sa traiti asa!
Vio
conchita spune:
quote:
Mersi Conchita, dar ce sa-i faci daca nu vrea sa ma ia de nevasta??
sincer, eu una nu cred ca e dupa barbat chestia asta cu maritisul. daca nu vrea femeia, poate sa se tarasca el in genunchi de la un capat la altul al pamantului dijeaba. si invers, am vazut cazuri de femei "hotarate" care i-au pus belciug pe deget celui mai naravas celibatar. femeia e fruncea, fetelor, orice s-ar zice :))))
Idora, si tu arati super!! va urez fericire maxima!
Idora spune:
Eu am glumit Viorela Hoff si Conchita cand am zis ca nu vrea sa ma ia de nevasta
Bineinteles ca o sa ne casatorim dar toate la timpul lor!!
conchita spune:
quote:
Eu am glumit Viorela Hoff si Conchita cand am zis ca nu vrea sa ma ia de nevasta
stiu mai, m-am prins unde aruncai tu bombe :)) am zis si eu sa detensionez atmosfera printr-un comentariu mai paralel cu subiectul, poate treci peste incident, zambesti si mergi mai departe.
Idora spune:
Conchita intradevar m-am enervat foarte tare, dar m-am gandit apoi ca pentru cine???Nu are rost!!Acum mi-a trecut aproape de tot!!
Mersi Cassandra