Inseminare Medsana

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mit spune:

dupa vizita la Parhon sotul meu a facut analize la hormone,si FSH a fost foarte ridicat,
inainte si D-na Cocei si D-na doctor Dinu, de la Parhon, mi a spus ca posibil tratament cu Purigon,care poate ajuta, dar dupa rezultate a spus ca nu este posibil, Puregon stumuleaza FSH, dar daca el este ridicat, nu are ce sa face....numai vitamine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Salut!

Mihaela,daca o sa mai scrii pe forum o sa vezi ca inveti bine romaneste.Fetele nu se supara daca acordurile nu sunt bune...eu cel putin te inteleg f.bine.Cred ca o sa-l pun si eu pe sotul meu sa faca un FSH.
Eu am inteles ca la sotul meu problema este testosteronul.La el oligospermia este datorita dereglarii hormonale,adica obezitatii cu alte cuvinte.Grasimea mananca testosteronul.Tare greu e sa-l pun la slabit...

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Si la barbati se determina FSH si LH, pentru a vedea daca deficienta in sinteza testosteronului si in productia de spermatozoizi este de cauza testiculara sau hipofizara. Toate astea sunt in legatura directa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

preturile ( cam ridicate ) ar fi:
IVF (fertilizare in vitro)-1900euro
ICSI ( injectie itracitoplasmatica de sperma ) 2400 euro
ET ( transfer de embrioni congelati) 1100 euro
inseminare intrauterina de sperma 500 euro.
toate la cursul zilei
GABRIELA
"niciodata nu este prea tarziu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

pretul procedurilor speciale ar fi : IVF(fertilizare in vitro)1900 euro , ICSI (injectie intracitoplasmatica de sperma ) 2400 euro , ET ( transfer de embrioni congelati)1100 euro,inseminare intrauterina de sperma 500 euro.
bafta
GABRIELA

Mergi la inceput