DVD-uri cu filme romanesti

DVD-uri cu filme romanesti | Autor: Andrada

Link direct la acest mesaj

Se gasesc in Romania pe tarabe?
M-ar interesa mai ales filme ptr copii: Veronica, De-as fii Harap-Alb.
Dar si Osinda, Atunci i-am condamnat pe toti la moarte, Actorul si salbaticii, Reconstituirea, Rochia Alba de dantela, E pericoloso sporgersi.
Multumesc,
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

sE GASESC MAI MULT LA CEI CARE SE OCUPA DE COPIERI SI ASA CEVA , EU NU AM VAZUT PE TARABE!

Ione`
www.saracut.go.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Multumesc Ione'!!!
Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Andrada, incearca aici:

http://www.artimmex.com/ro/index.asp

Eu am cumparat DVD-uri si casete video, au o selectie de filme (romanesti) vasta. Au carti (dar preturi scumputze) ,plus ca poti face abomanente si la reviste din tara, muzica etc.
WE trecut am revazut filmul "Operatiunea Monstrul" cu Caragiu, Cotescu, Schumacher etc.

Cristina

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Multumesc Garo!
Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata_lu_julia spune:

Cu tot respectul, cei de la artimmex.com par niste diletanti.
Citez: Calitate DVD: film de arhiva (calitate echivalenta VHS: este maxima=*****)
A se traduce: facut in firma de apartament, eventual pe PC - ma intreb daca folosesc discuri presate sau nu cumva prajesc blankuri de DVD+R sau DVD-R. Iarasi ma intreb cum stau cu copyright-ul... Ca daca te iei dupa pret, zici ca-s perete-n perete cu studiourile de la Buftea.
Ca unul care s-a mai documentat pe tema asta si stie ca rezolutia peliculei de film profesionale e de zeci de ori mai buna decat cea a formatului DVD-Video, indraznesc sa afirm ca o "casa de DVD-uri" cu fereastra la strada ar fi capabila sa restaureze digital pana la o calitate corespunzatoare chiar si un film romanesc de arhiva. Daca are cineva curajul sa cumpere de la ei, ii rog sa faca o comparatie cu alte DVD-uri americane "de arhiva" - sa zicem "Nasul" (The Godfather), aparut in 1972 (prima serie din trilogie).

Vizionare placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

M-am uitat prin magazine, dar am vazut un singur DVD in romaneste: Cenusareasa. Nu se poate sa fie singurul, dar altceva nu am mai vazut pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Eu tare mult as vrea sa gasesc, pe caseta sa DVD, nu conteaza, Maria Mirabela.Veronica eu nu am vazut cand eram mica, l-am vazut acum, dar Maria Mirabela l-am vazut si mi-a ramas in minte si suflet.
Aveti ideea une l-as putea gasi?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Mihai,Cenusareasa are coloana sonora in limba romana?Nu doar subtitrare?
multumesc,

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

quote:
Originally posted by tata_lu_julia

Cu tot respectul, cei de la artimmex.com par niste diletanti.
Citez: Calitate DVD: film de arhiva (calitate echivalenta VHS: este maxima=*****)
A se traduce: facut in firma de apartament, eventual pe PC - ma intreb daca folosesc discuri presate sau nu cumva prajesc blankuri de DVD+R sau DVD-R. Iarasi ma intreb cum stau cu copyright-ul... Ca daca te iei dupa pret, zici ca-s perete-n perete cu studiourile de la Buftea.
Ca unul care s-a mai documentat pe tema asta si stie ca rezolutia peliculei de film profesionale e de zeci de ori mai buna decat cea a formatului DVD-Video, indraznesc sa afirm ca o "casa de DVD-uri" cu fereastra la strada ar fi capabila sa restaureze digital pana la o calitate corespunzatoare chiar si un film romanesc de arhiva. Daca are cineva curajul sa cumpere de la ei, ii rog sa faca o comparatie cu alte DVD-uri americane "de arhiva" - sa zicem "Nasul" (The Godfather), aparut in 1972 (prima serie din trilogie).

Vizionare placuta!

Diletanti mai mult sau mai putin, eu am cumparat. Am fost multumita ca am putut (re)vedea un film romanesc. Nu cred ca este cazut sa facem comparatii cu alte DVD-uri americane. Motive sunt destule.

Am cumparat din Ro, filmul Mama (Elisabeta Bostan) caseta video originala, de la un magazin de pe Calea Victoriei. Comentarii la adresa filmului? Coloana sonora de nedescris, culori sterse samd.
Ca sa nu mai spun de filmele vizionate la TV in Ro, ma refer la "Liceeni", "Mircea", "Actorul si salbaticii", "Veronica se intoarce", filme de arhiva, nici nu se poate comenta ceva despre rezolutie si calitate, pentru ca d-abea au putut fi vizionate.

Cristina

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Asterix spune:

quote:
Se gasesc in Romania pe tarabe?
M-ar interesa mai ales filme ptr copii: Veronica, De-as fii Harap-Alb.
Dar si Osinda, Atunci i-am condamnat pe toti la moarte, Actorul si salbaticii, Reconstituirea, Rochia Alba de dantela, E pericoloso sporgersi.
Multumesc,
Andrada

Se gasesc pe hub-uri romanesti foarte multe filme. Am vazut si Veronica, Veronica se intoarce, Osanda, Actorul si salbaticii (pe asta chiar mi l-am descarcat ieri), asa ca daca aveti un internet rapid si un program cu care sa descarcati filme totul e posibil, iar calitatea este destul de buna

asterix

Mergi la inceput