sotul, cel mai bun prieten ??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Ei dragelor, sotul meu e...cel mai bun prieten al meu dar asta nu inseamna ca stie tot ce e in sufletul sau mintea mea....Cred eu ca un pic de mister ii face bine...
Iar in privinta cumparaturilor proprii-vorba Adelei- toate sunt mai ieftine decat in realitate-ptr. auzul lui!!!!

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Sa continui..... Ce nu-i mai zic??? Nu-i spun daca prietena mea cea mai buna imi incredinteaza un secret! NU, sotul meu nu trebuie sa stie!!! Si cam atat.... In rest ne spunem totul......de bine sau de rau!

Si ca sa raspuns la intrebare: DA sotul meu este cel mai bun prieten!

A&J

SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Inainte ne povesteam totul. Dupa 13 ani de casnicie am ajuns la concluzia ca sunt adevaruri care se spun si adevaruri care NU se spun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danab spune:

Si mie sotul imi este cel mai bun prieten.Ii spun aproape totul si spun "aproape" pentru ca daca cineva imi incredinteaza un secret pe care trebuie sa-l stiu doar eu, nu-i spun nici macar lui.Principiul dupa care ma ghidez este "cum dai asa primesti" asa ca nu il mint pentru ca nici mie nu mi-ar conveni sa fiu mintita. Si asa cum spunea cineva "minciuna are picioare scurte"...

Pupici, Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

DA , e cel mai bun prieten al meu, e sufletul meu pereche!si inainte de a fi impreuna totul a fost cladit pe o prietenie sincera si profunda.si ,da ,ii spun tot ptr ca daca incerc sa ascund ceva oricum ma cunoaste atat de bine incat se prinde deci n-are rost sa ma ostenesc:)

va pupicesc

cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Si noi ne zicem totul, nu avem secrete chiar daca uneori stim (si e valabil si la el) ca o sa luam bobirnace unul de la altul, la figurat vorbind. Insa, dupa ce ne suparam, ne trece ca ne gindim ca e bine ca ne-am destainuit si am spus adevarul. Daca as minti stiu ca nu as mai avea trai cu mine insumi si as avea mustrari de contiinta si nu vad motivul pentru care nu as sta linistita. Si apoi in cine sa am incredere, ca aici sintem numai noi 2 singurei. Important e sa stii sa ierti si sa te faci inteles, ca atunci nu stiu de ce ne-am feri sau am avea secrete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Sotul e cel mai bun prieten - si ii spun cam tot. De fapt ii spun tot, cu exceptia secretelor altora si injuraturilor la adresa maica-sii. Desi uneori mai scap si de-alea:). Dar intelege. Si, spre norocul meu, nu il derajeaza ca dau bani pe coafor. Despre bani pt. ceva pt. copil - nici nu se pune problema - uneori iau eu chestii mai ieftine ca el ar cumpara numai ce e mai scump sub deviza "pentru puricele lu' tata, ce-i mai bun". Nu sunt convinsa ca el imi spune chiar tot - desi imi spune o gramada de chestii - dar eu ii spun si diversele amanunte care nu-l privesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliana spune:

Sotul meu este cel mai bun prieten si binenteles ca stie absolut totul . Cred ca trebuie sa stie absolut totul pentru ca in asta consta o casnicie in adevar si sinceritate . Si el imi spune totul chiar daca a cheltuit un yen in plus el considera de cuviinta ca trebuie sa-mi spuna si eu la rindul meu ii spun absolut totul chiar daca uneori ii convine sau nu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Tot ceea ce simt nevoia sa discut, discut cu sotul meu.Si ii spun tot cu exceptia a ceea ce stiu sigur ca nu vrea sa-i spun . De exemplu, nu-l intereseaza cate creme sau rujuri mi-am mai cumparat sau cat am dat pe ele , ce-am mai barfit eu cu o prietena sau stiu eu ce alte nimicuri...Dar cand e vorba de cheltuieli mai serioase, ii spun intotdeauna preturile reale.Am pretentia ca si el sa faca la fel, asa ca nu-mi permit sa fiu nesincera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani35 spune:

Eu intodeauna am mizat pe sinceritate.In ceea ce priveste relatia cu sotul meu,am avut mult de...lucrat la capitolul incredere.Ce sa va spun?Nu credea ca in lume mai exista si persoane oneste.In ceea ce priveste preturile,el stie ca e mai bine sa nu intrebe pentru ca,la fel ca toti ...taurii,i se face rau.E baiat bun,insa incredere are in putine persoane si n-o sa credeti,insa pana ne-am impretenit a durat ceva.Eu cred ca o casnicie nu e doar,e o relatie mai profunda.Dupa 11 ani de casnicie,sunt multumita;de unde am plecat si unde am ajuns.Nu am de gand sa ma opresc,pentru ca inca mai am multe de oferit,lui si fetitelor noastre. pentru toti!

Mergi la inceput