Cum vi se pare viata in Japonia? (2)
Raspunsuri - Pagina 2
eellyia spune:
Eli, iti multumesc pentru link-urile referitoare la limba japoneza. Foarte bune! As vrea sa am un cablu prin care sa transfer toata informatia direct in creier!! Ca dureaza ceva timp invatatul asta, nu-i asa?...
Hi, hi!
Hai sa va spun o poanta, fetelor:
Sotul meu este plecat in Kobe pentru o saptamana, iar eu, ramasa singurica acasa si neavand ce face, stau toata ziua in fata calculatorului! (Nu va spun ca deja ma doare spatele de mor!)
Am avut de asemenea grija sa ma aprovizionez cu mancare si cu tot ce-mi trebuie, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa ies din casa. Spuneti-mi si mie fetelor: AM INNEBUNIT??
azumi spune:
Multe fete beyyyyyyyyy, multe noi! Bine venirati pe la noi pa foaie!Bey mai am si io in onjuku o romanca maritata si cu un bb da` ea n-are calc deci accesu la net e otzarica 0.Cred ca o sa ne inmultim si aici cat de curand!
VA pup dulce pe toti
ana
ralucami spune:
Eellyia stai linistita ca mai sunt si altii la fel ca tine.De exemplu eu. Colegu' de luni e plecat cu treaba pe la mama naibii si eu sunt singura. De duminica am intins o patura afara sa se usuce si sa de-a naiba , abia acum 10 minute mi-am amintit de ea. Cred ca daca o mai lasam pe-acolo vreo 2 zile nu o mai gaseam. Plus ca mi-am mutat tot "centrul de comanda" in pat si tot acolo mananc Maine promit ca ies si eu macar 10 minute sa ma plimb pe afara sa imi racoresc creierii. Plus ca am ochii rosii ca la peste de cand stau in fatza calculatorului.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Eryka spune:
Salutare fetelor ,intr-adevar ne adunam si asta e un lucru tare bun.Mey dar prin Chiba ken mai pe langa Kashiwa-shi nu sta nimeni?Sau voi ave-ti prietene pe aici?Este un oras mare ins nu am vazut nici o romanca ,poate prin voi dau si eu de romani prin zona?
Eryka & sufletzelul de fetitza din burtica --->24 saptamani
eellyia spune:
Ralucami, ce ma bucur ca nu sunt singura "computeromana"! Hai ca m-am mai lininstit... Da' pe bune daca nu-mi mananca tot timpul calculatorul asta! Ieri, de exemplu, m-am trezit la 9 si m-am culcat la 2, in tot acest timp stand cu ochii in calculator!
Mey, mey, nu-i bine... Astazi vreau sa ma smulg din casa si sa ma plimb si eu putin, ca mi s-au intzepenit oasele!
Chiar fetelor, ce ziceti de vremea frumoasa din Tokyo?
E soare, frumos...Va pup pe toate, io ies la plimabaaaree!! Iku zo!
Eliana spune:
Cit de multe sintem .... Stiu ca sint fete prin Gifu si poate nu stiu de acest site ca daca ar stii sint sigura ca ar sta numai calare pe calculator , de altfel si eu as sta calare tot timpul dar nu prea am timp liber . L amine parca vine primavara asa de frumos este vremea .
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by bubu
Apropo, Sorina-Alea si Madachan, stit ca este un restaurant romanesc in Kita Urawa?
Buna Bubu!
Am ramas foarte surprinsa sa aflu ca mai sunt fete cu soti romani pe aici..ma bucur!
Voi cum ati ajuns pe aici?Zici ca sunteti de 6 ani...eu n-am rabdare sa stau asa de mult..am 1 an si ceva si-mi este foarte dor de tara!
N-am stiut de restaurantul romanesc,,eu stiam ca este doar in Tokyo,Ginza...
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by eellyia
Ralucami, ce ma bucur ca nu sunt singura "computeromana"! Hai ca m-am mai lininstit... Da' pe bune daca nu-mi mananca tot timpul calculatorul asta! Ieri, de exemplu, m-am trezit la 9 si m-am culcat la 2, in tot acest timp stand cu ochii in calculator!
Mey, mey, nu-i bine... Astazi vreau sa ma smulg din casa si sa ma plimb si eu putin, ca mi s-au intzepenit oasele!
Chiar fetelor, ce ziceti de vremea frumoasa din Tokyo?
E soare, frumos...Va pup pe toate, io ies la plimabaaaree!! Iku zo!
Ma alatur si eu voua...sa stii draga ca si pe mine ma uita D-zeu in fata calculatorului...si uit sa mai fac si altceva!
Dar adevarul este ca-i interesant internetul ca te poti uita la orice!
Iti doresc plimbare placuta!
Sorina-Alexa spune:
Am gresit cu mesajul de mai sus
Sorry..nu se mai intelege ce-am scris si ce Eelyia!
E,lasa ca intelege ea!
V-am pupat pe toate!