Virgina si insarcinata

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Toate ca toate da' in certefecatu copilului ce scrie "facut cu glontu' " ???
Hai ca daca are noroc de tata indian iese sef de trib "facut cu glontu' in secolul vitezei (luminii?!:D)" Dar daca are noroc d-un tata american sadea iese "Bullet Gunman" (ultimu' fiind numele de familie) si mai peste fo 20 de ani se insoara cu Bazooka si iaca ce iese dintr-un copil conceput in transee:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Papa esti adevarata!

Valentina
PS. faza e ca la strile Pro,a fost invitata Diana Protopopescu,care zice ca este posibil,ca in conditii vitrege uterul poate reactiona pozitiv si sa mentina sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi spune:

Si eu am pufnit in ras cand am auzit stirea la ProTV. Chiar cu glontul?

Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

quote:
Originally posted by papadie

Toate ca toate da' in certefecatu copilului ce scrie "facut cu glontu' " ???
Hai ca daca are noroc de tata indian iese sef de trib "facut cu glontu' in secolul vitezei (luminii?!:D)" Dar daca are noroc d-un tata american sadea iese "Bullet Gunman" (ultimu' fiind numele de familie) si mai peste fo 20 de ani se insoara cu Bazooka si iaca ce iese dintr-un copil conceput in transee:))

am ris cu lacrimi!colegii au vrut sa stie de ce rid si...realizati ca a trebuit sa lecturez tot subiectul cu voce tare si intonatie aferenta!!!

doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

IUBITI-VA pe tunuri !!! Mi-am amintit "refrenul" , mai ca as crede ...
e o veste (nu vesta) grava , ce o ride lumea asa...mie imi dau lacramioarele

PS Si din <<make love, not war >> ce mai ramane ?

"Daca dragoste nu e, nimic nu e"

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Mai dragelor,

stirea ca stirea, credibila sau nu, dar comentariile voastre au facut toti banii, cred ca si bebe din burtica o sa ma intrebe cand s-o naste "la ce-ai ras, mama, in ziua aia asa tare de te-ai sufocat?".

Pe de alta parte, noi "ne radeam", dar eu la vreo doua zile dupa aia am surprins o conversatie intre doua doamne la mine in cartier, care faceau cruci cu ambele maini ca "veni, maica, minunea lu' Dumnezeu sa ne izbaveasca". Atunci mi-a cam pierit rasu.

Eu cred ca, totusi, fabricata sau nu, (eu cred ca-i fabricata) e din vreo campanie pacifista, de aia cu "make love not war".

Hai va pup si mai lecturez o data "scrierile" voastre ca tare m-au bine-dispus

Mina 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Mai, nu cred...E absurd. Si, exact cum spunea cineva...cum poate tine o sarcina un uter perforat de glont???

_Ella & Emma

http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput