Virgina si insarcinata

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Ce tampenie ordinara!!!! Chiar nu vede nimeni ca e o prostie totala?! Cum sa se intample asa ceva? Si cui ar putea sa-i treaca prin cap sa inventeze o asemenea poveste? Trebuie sa fii bolnav(a) tare ca sa sustii o asemenea afirmatie.

Leah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

I-am tot auzit pe Carcotasi la Kiss FM vorbind de chestia asta, dar am crezut ca-i tot o farsa de-a lor.
Acum ma dumiresc ca totul este real.
Dar multa imagineatie le-a trebuit medicilor sa gasesca explicatia asta. Poate o breveteaza ca metoda alternativa FIV-ului!

Care vrea sa incerce???

Adrianain saptamana 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Mai, nu vesta antiglont ii trebuia spermatozoidului, ci sistem de racire. Si un sistem de prindere temeinic, ca sa nu cada de pe glont. Si sistem GPS ca sa stie cind sa se dea jos de pe glont!
Daca cititi linkul postat de lexi, vedeti ca chestia aia de acum 150 de ani a fost publicata ca gluma, numai ca nu s-a prins toata lumea care a citit-o!

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Americana virgina??????!!!!No, asta e greu de crezut!Mai ca as crede chestia cu glontul ,dar cu virginitatea.....

mihaelaH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ce au uitat sa spuna este ca soldatul e intimplator vecin de palier cu fata....:))
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Poate daca spermatozoidul era in glont nu pe glont ...si ar fi trebuit sa aibe si ghiare de otel ca sa poata sa iasa din el la momentul potrivit!!!e si ce daca vestea este la "externe" si vine de afara?!!! politica este aceiasi peste tot :"Cu cit mai senzational si mai debil ,cu atit se vinde mai bine"!!!bani sa iasa ca restul........

Aura&Luca,22 luni
P.S.Am uitat sa va spun cit de mortali sinteti cu totii (si toatele)!!!!!de la Papa care da tonul intotdeauna de ma pune pe jos pina la Andrada!m-am distrat de m-am tinut cu mina de burta ,merci fetelor ,merci pt ca existati!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Bull(et)shit baby!!!!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

chiar daca e adevarat chiar daca nu
M_AM PRÅPÅDIT DE RAS CITIND RASPUNSURILE VOASTRE!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Bull(et)shit baby!!!!

Sabina & Sofia Galagia

hahhaha, asta-i cea mai tare!!!! :))))))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Hahahaah!!!

Mergi la inceput