In faza de inceput, cind inca nu au ajuns sa fie suprainfectate, recomand din tot sufletul un medicament romanesc, se numeste Paracetamol-Sinus.Este formidabil;am deseori probleme din astea si daca o iau de la inceput cu medicamentul asta, pe care mama mi-l trimite in cantitati mari, sa nu-mi lipseasca, rezolv destul de rapid.Cheaguri de singe nu am avut dar durerile cumplite, ametelile....cunoastem!Sanatate multa!
Multumesc mult fetelor, din fericire nu sunt eu cel bolnav, dar din pacate este Cristina, asa cum ati vazut...
Cristina, multa sanatate, vezi ce comunitate unita si saritoare este aici 
Mihai, carelevasazica ti-am plans de mila degeaba
!
Cristina, esti mai bine acum? Sa stii ca eu mereu port ceva pe frunte cand e frig, mai ales cand bate vantul...Daca nu, imediat ma ia durerea de cap. Ce-i cu cheagurile de sange? Nu stiu daca au legatura cu sinuzita...
Multa sanatate.
anto
Cristina, iti recomand cu toata increderea tratamentul cu hrean descris mai sus. Mama mea a avut exact aceeasi problema ca si tine chiar acum 3 saptamani. Si ea ajunsese la faza cu cheagurile de sange. A mers la doctor, insa ea nu poate lua nici un fel de antibiotice- e alergica. Asa ca a preluat metoda asta babeasca; nu de alta, dar doctorul i-a spus ceva de genul "du-te acasa si fa inhalatii..."
. Sa stii ca i-a trecut; a eliminat o gramada de puroi. Totul a durat o saptamana si jumatate.
Pe mine cand am avut sinuzita, combnata cu rinita, laringita si faringita, m-au internat automat. Asta era acum 4 ani...
Multa sanatate!
"Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)