gradinita cu predare exclusiv in engleza
Daca cunoasteti vreo gradinita in Bucuresti unde sa se predea exclusiv in lb. engleza. pls. spune-ti-mi si mie. Adica toate activitatile sa fie predate in eng: PC, desen, dans...si ce mai fac ei acolo. Daca stiti ceva detalii, inclusiv pret, adresa sau tel.astpt un raspuns.
Multumesc,
Cristina
Raspunsuri
Tink spune:
Buna, sunt Tink
Gradinita Little friends pe care o gasesti la www.gradinitaengleza.ro. Eu am vorbit prin toamna cu cineva la telefon care mi-a dat mai multe detalii. Costa 150 euro pe luna la program normal pana la ora 18 (sau 17) si e amplasata in zona Foisorul de Foc. Eu voi opta pentru pustiul meu intre Arc en Ciel (engleza, franceza, germana), Little friends sau gradinita germana.
Bafta, si bani pentru gradinita
cristinutza spune:
Multumesc Tink, o sa-mi fac timp sapatamana asta sa o vad, ar fi cam a patra gradinita...incerc sa-mi fac o parere cat mai obiectiva si sa stii ca incep sa stiu ce vreau pt. copilul meu de la o gradinita.
lilia spune:
Buna Cristina,eu am vizitat gradinita litlle friends in ianuarie ,dar nu am fost foarte incantata de ea.Era frig in primul rand,esta o casa la curte cu doua camere care sunt cu intrare din una in alta,in prima camera este si locul de dormit,cei care vin in vizita nu se schimba de incaltamintea de afara,am vazut chiar si copii care erau acolo cu ghetute in picioare,mancarea nu se face acolo,o aduce o firma de ketering,ca program de studiu mi sa parut OK,dar si asa nu am fost incantata.Poate sunt eu prea pretentioasa .Eu zic sa o vezi poate nu it-ti faci aceleasi impresii.
Succese
cristinutza spune:
Daca nu fac mancarea acolo, nici nu ma mai obosesc sa merg. In plus mi-ai spus ca nu prea au spatiu. Hm! Serviciul meu imi ofera un contract avantajos cu o gradinita aproape de Herastrau, insa la fel am vazut-o si nu mi-a placut pt. ca era spatiu, dar si foarte multe grupe, asa ca am decis sa mai caut. Am gasit una care-mi place dar nu are curte, e undeva aproape de Hala Traian. E nou nouta, inca nu are decat 3-4 copii inscrisi, dar au deschis de putin timp si grupele de copii se formeaza toamna...Am mai vazut una tot aproape de Herastrau, cu piscina, sala sport, curte, f.draguta, dar cer 275E pt. 8 ore. Mi se pare exagerat si ar fi prea mare efortul, nu merita. Daca voi mai aflati de alte gradi pe care le-ati vizitat, m-as bucura sa-mi spuneti si mie. Chiar daca sunt gradinite de stat, daca sunt deosebite, au spatiu si gasesc o educatoare sa-mi placa, o prefer. Adica nu ma cramponez si nu vreau musai una particulara, insa din cate am aflat astea particulare sunt mai atente cu copiii la alimentatie si pt. mine si asta conteaza in plus ii iau si la 2 ani si cateva luni...