Ceau fetelor, a nascut careva dintre voi cu dr Nedal? Daca da imi spuneti va rog parerea voastra despre el? Eu pana acuma sunt foarte multumita de el. Are cabinet in Gh. Lazar, astept raspuns de la oricare dintre voi, merci
matusa mea a nascut cu el, mama mea a avut chist si nici un medic nu s-a incumetat sa o opereze, dar el a incercat--si s-a dovedit a fi un succes;ne-a dat mama inapoi, practic, a ajutat-o mult, si nu a vrut nici sa auda de bani, dar ai mei au insistat.Nu stiu exact daca a luat sau nu, ca e mult de atunci, insa am un respect deosebit pentru omul care a venit si noaptea de acasa cand i-a fost greu mamei mele. NU am avut nici o pila, suntem o familie de oameni "nepilosi" daca pot spune asa. Apoi si sora mea a nascut tot cu el, a avut o sarcina grea, dar cu recomandarile lui, a ajutat-o Dumnezeu sa aduca pe lume un bebeloi de 4 kg, sanatos si frumos.A avut grija si de ea foarte bine, a incurajat-o atunci cand trebuia, i-a dat sfaturi atunci cand avea nevoie. Sora mea afacut tot ce i-a zis el, si uita-te ce bebe mare si frumos are!!!La 10 luni a inceput sa umble, iar acum--11 luni are, m,erge singur si povesteste multe, rade tot timpul, chiar l-a vizitat si pe dr Cartis, care a cerut si poza cu el--in cazul in care nu stii Andra, el are poze cu toti copilasii pe care i-a adus pe lume.Poate ca nu cu toti, doar cu cei care parintii lor i-au adus.