tratamente naturiste

tratamente naturiste | Autor: Alecsia

Link direct la acest mesaj

Credeti in puterea tamaduitoare a tratamentelor naturiste?

Mihaela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da, foarte mult.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Master Draciel spune:

La noi, catina, echinaceea, tinctura de afine si ceaiul de patlagina(uneori siropul +siropul de brad) sint la mare cinste.Cu primele doua reusim sa trecem iarna fara probleme majore.Iar la nevoie, o frectie buna cu bitter suedez face minuni.Arnica ne ajuta sa diminuam efectele cazaturilor sau loviturilor.Iar bobitele homeopate isi fac datoria, destul de rapid.Asa ,flacaul meu nu a mai degustat antibiotic de 4 ani si paracetamol, o singura data in 4 ani, cind a facut o otita bilaterala si durerile trebuiau calmate pe loc.In rest, sanatate si Plafar!Restul tratamentelor alternative ..........nu stiu.Nu am incercat!Ba da!O singura data acupunctura, cind m-am razboit cu medicul sa foloseasca ace noi de fiecare data.Si am facut 10 sedinte, penibile ( nu prea e grozav sa stai cu ace infipte peste tot!!!!!), fara prea mult ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

da, sunt bune si eficiente, insa din pacate numa iin faza incipienta a unei boli.

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

da,cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

nici ca cred nici ca nu.
pana acum am probat pt o singura "chestie" dar nu mi-a prea folosit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Da, cred!

Laura, mama lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Mai de mult nu credeam, dar am incercat pe pielea mea si au facut minuni. Mi s-au parut deosebite produsele aloe vera

Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste

http://community.webshots.com/user/aalexxia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

pe sistem nervos se reproduce in organismul meu o infectie... singurul tratament care a functionat (chiar si in sarcina) a fost cel naturist.

Freia si bebe Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Fetelor, si eu cred cu toata convingerea in puterile plantelor. Nu ati vrea sa dezvoltam putin subiectul si sa ne impartasim ideile si mai ales experientele cu privire la puteriel lor miraculoase? Haideti ca incep eu. Eu una am probleme cu sistemul urinar (timp de 4 ani din clasa 1 pana in clasa a 4-a eram internata de 2 ori in spital cu diagnosticul de reflux ureteral stang, adica urina in loc sa coboare in vezica urca inapoi spre uretra, de aici infectii urinare repetate. Problema s-a rezolvat de-a lungul anilor si odata cu aparitia menstruatiei, insa am ramas cu o mare sensibilitate a sistemului urinar si fac foarte des cistita. Ma puteti ajuta cu remedii naturiste incercate de voi sau cu alte sfaturi? Pana una alta am grija ca de ochii dein cap sa nu ma asez pe scaun rece, sa nu-mi fie frig, stiti voi, din astea, insa as vrea sa scpa de asta odata pentru totdeauna.
Va multumesc.

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

quote:
Originally posted by scarmanus

Fetelor, si eu cred cu toata convingerea in puterile plantelor. Nu ati vrea sa dezvoltam putin subiectul si sa ne impartasim ideile si mai ales experientele cu privire la puteriel lor miraculoase? Haideti ca incep eu. Eu una am probleme cu sistemul urinar (timp de 4 ani din clasa 1 pana in clasa a 4-a eram internata de 2 ori in spital cu diagnosticul de reflux ureteral stang, adica urina in loc sa coboare in vezica urca inapoi spre uretra, de aici infectii urinare repetate. Problema s-a rezolvat de-a lungul anilor si odata cu aparitia menstruatiei, insa am ramas cu o mare sensibilitate a sistemului urinar si fac foarte des cistita. Ma puteti ajuta cu remedii naturiste incercate de voi sau cu alte sfaturi? Pana una alta am grija ca de ochii dein cap sa nu ma asez pe scaun rece, sa nu-mi fie frig, stiti voi, din astea, insa as vrea sa scpa de asta odata pentru totdeauna.
Va multumesc.

scarmanus

Buna ideea ta de a dezvolta subiectul.Cat despre infectia urinara, aici in Romania este un ceai special pentru asta.Daca vrei iti dau pe PM sa nu fac publicitate.Am auzit ca e foarte bun pentru rinichi in general.Si eu beau acum.

Mihaela

Mergi la inceput