Anunt umanitar - un bebelus de 3 luni
Raspunsuri - Pagina 3
tumpi spune:
Am citit si eu ca au ajuns deja la fetita diverse lucruri, asta arata ca mai exista lume cu suflet, doar ca pachetul de la fetele de la Dc inca nu a ajuns, abia saptamana asta se strange pachetul iar in we va ajunge la Galati.
Din pacatae cunostinta mea abia in we asta vine, daca vreti sa trimiteti mai devreme nu ma deranjeaza, eu oricum ii trimit.
Ioana
korinna spune:
Mai..eu azi am citit ceeea ce ati postat voi.Eu sunt din Galati.pe strada Brailei nu am auzit in veci de blocul 68..pe bune.Aici sunt de genul:A1....A8...Br16....P1..deci cu litera inainte si apoi cifra.Cred ac adresa nue cea buna.Am sa caut si in cartea de telefon.
Lapte gratuit la Glati se da 3 puncgi Lactovit /luna de la circa..atata tot.Si eu sunt tare nemultumita din cauza asta!
KORINNA mamika x 2
http://community.webshots.com/user/korinnay
Catalin.Codrici spune:
Ii pot trimite si eu hainute micute pentru copilas pematur si deasemenea am 10 pungi de lapte Vitalact si mai pot face rost daca este nevoie de mai mult.
Freia spune:
va mai aduceti aminte de micutza Andrada? ..
am primit o scrisoare de la bunicul ei, pe care am sa incerc sa o transcriu.
:26 Februarie 2004
Galati
Str. Brailei, nr 256
Bl G8, Ap. 17, Cod 6200
OP. nr 9
STIMATI(E) DOAMNE SI DOMNI AI COMUNITATII "DESPRE COPII"
Eu, bunicul Andradei, Emilian Ion Ioan, tin sa va multumesc din suflet, pentru ajutorul primit din partea d-voastra.
Doresc sa stiti ca banii mi-au fost de ajutor, intrucat a salvat viata nepotelei mele, care a stat internata 7 zile in spital cu diagnosticul traheita, faringita, pneumonie. Acum i se face cel mai bun tratament, si este sub orice pericol. Andrada este sensibila la tratamentul cu penicilina, de aceea i s-a facut un tratament scump cu Gentamicina Ampicilina, Sumetralin (sper ca am scris bine), Romergan, vitamine, pentru ca in spital (la iesire) retetele nu sunt gratuite, apoi mamei i-am platit mesele din spital, etc. Va iubesc din suflet si va multumesc. Andrada este sub observatia permanenta a mea, ea pe 7 martie implineste 5 luni, si cand va scriu are 6 kg. Ma rog la Dumnezeu ca si fetitele d-voastra sa creasca mari, sanatoase si frumoase.
Daca cineva nu ne-a dorit, viata si bunul Dumnezeu ii v-a judeca, caci se gaseste intoteauna un barbat cu inima mare care sa ocroteasca copii nostri.
Eu am fost parasit la o luna si am fost infiat la 10 ani de un om tot Emilian, caruia ii port tot respectul, acesta, tatal meu a paralizat acum 10 zile pe dreapta, este a treia paralizie, sper sa-si revina si dupa acest soc, dar sunt sperante mici, dar nu imposibile. De la el am luat dragostea pentru copii, eu am crescut 5 copii si cu Andra al saselea si niciodata nu i-am atins cu o palma, m-am lasat pe mine ca sa le pot oferi un mar o ciocolata, o jucarie, o floare, pt ca mie imi plac florile.
Doamna Georgiana (adeca e vorba de mine), nu sunteti singura, o aveti pe Alexandra, ea este lumina ochilor d-voastra. Multumesc din inima Alexandra.
De asemeni multumesc Dnei Roxana Gigea si micutei Alexandra, familiei Gabi si Tone Ioana (iarasi, sper ca am scris bine), comunitatii" DESPRE COPII" din care a carui comunitate doresc sa fac si eu parte, daca ma primiti.
Dna Georgiana, am la Comunitatea "Despre Copii" o mare rugaminte, daca poate sa ma ajute intr-o singura problema, iar eu la randul meiu facand parte din aceasta Comunitate, jur pe bunul Dumnezeu ca voi ajuta la randul meu, pe copii din comunitate si din afara ei.
Eu sunt contabil, din 1989 de la revolutie am patit o operatie, iar mana dreapta o folosesc 10-15%, asa ca eu scriu cu stanga, sau cu doua degete de la dreapta. Uzina unde am lucrat s-a desfiintat in 1996.Nu am pensie am 50 de ani, ambitie si pot iesi dintr-un impas greu daca ma puteti ajuta intr-o ultima rugaminte. Am nevoie de un calculator second hand 386, 486, la Bucuresti se gaseste intre 1500000-2500000 lei. Cu el as putea face contabilitate la diferite societati, i-as oferi fetei mele un servici si din banii gastigati oparte o pot dona Comunitatii pt copii neajutorati. Chiar daca Andra implineste 5 luni n-am botezat-o din lipsa de fonduri, iar acest calculator m-ar ajuta ca macar la 6 luni sa o botez.
Atat va rog, e singurul ajutor de care am nevoie de la comunitatea d-voastra, pentru Andra si copii parasiti.
Cu lacrimi in ochi va multumesc
Emilian Ioan Ion
Multumesc pt tot efortul d-voastra, si sper ca curand sa ma pot revansa, Va iubesc."
La finalul scrisorii mi-a lasat un numar de telefon, telefon care l-a primit cadou de la vecina dansului pt a putea primi un raspuns de la noi.
Cand am primit aseara scrisoarea am ramas muta de uimire, odata pt ca mi-a scris tocmai mie (din toti oamenii care au facut pachetele si le-am trimis) si ca mi-am amintit pe bebitza. M-am bucurat ca a ajuns la 6 kg, e oarecum bine pt varsta ei.
Freia si bebe Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
Lumy spune:
Korinna asteptam vesti de la tine ...Chiar nu-i buna adresa?
As vrea si eu sa trimit cite ceva si singurul mod ar fi posta ....
http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov
Lumy
Freia spune:
adresa este cea postata de mine la inceputul scrisorii.
Freia spune:
ca sa clarificam problema adresei :
Emilian Ion Ioan
Str. Brailei nr 256 Bl. G8 Ap 17
Galati, Cod 6200
OP 9
E ok acum?
Freia si bebe Alexa
Freia spune:
nu are nimeni pe acasa o vechitura de 486 de care vrea sa scape? sau stiti pe cinevare care ar avea?
putem face ceva pt oamenii astia?
Freia si bebe Alexa
ps pt cei care mi-au scris pe PM si mail... nu cred ca ar refuza hainele pt bebitza. Intentionez sa mai trimit si eu un pachet.
tumpi spune:
Freia ma bucur ca ti-a scris. ma bucur pt. micuta si caher de atunci m-am gandit daca fetita este sau nu botezata.Acum cand am vazut ca nu este botezata mi-a strafulgerat in minte un gand:VREAU SA FIU NASA acestei fetite.Am sa-l sun pe bunic si am sa-l intreb.
Daca fetele de pe forum mai vor sa trimita pachete, eu pot sa le mai trimit prin pers. care le-a dus si prima data.
Freia , adevarul e ca numai tu ai dat adresa, a fost un gest frumos din partea ta.
Un gest frumos din partea tuturor care au ajuta-o pe fetita.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
desprecopii spune:
am o veste mica dar buna!
Cred ca Desprecopii.com ii poate oferi un monitor - prim amabilitatea moderatorului Tia.
Dar din dar se face primavara. Haideti sa il ajutam pe bunic.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.