Anunt umanitar - un bebelus de 3 luni
Este vorba despre un articol publicat azi in Libertatea
http://www.libertatea.ro/index.jsp?page=magazine&detail=article&aid=60001
"Am nevoie de lapte pentru nepotica mea"
La cei peste 50 de ani, nu am crezut vreodata sa ajung sa vad ca cineva isi paraseste fiica dupa cateva zile de la nastere. Ma numesc Emilian Ion Ioan si fiind la randul meu abandonat de tata, am crescut 5 copii: 3 fete si 2 baieti jurand ca-i voi creste cu toata dragostea si nu o sa-i parasesc niciodata. Cu mine stau fiica mea Laura si baiatul cel mic de 17 ani, iar venitul mediu al meu si al sotiei este 2,3 milioane lei, din care salariul sotiei de 750.000 lei se opreste la asociatie in contul intretinerii, sotia fiind femeie de serviciu la Administratia blocului. Fata mea, Laura, a nascut pe 7 octombrie, prin cezariana si inainte de termen, o fetita de 2 kg, Andrada. Mai grav este ca de la 7 zile nu a mai putut-o alapta pe fiica sa. Tatal fetei a fost bucuros doar o saptamana, pentru ca a disparut fara urma. De cand s-a nascut nepotica mea, venitul meu si al sotiei l-am alocat laptelui praf, care costa 200.000 lei cutia si tine 4 zile. Pana cand atinge 5 kg, aproximativ o luna, trebuie sa-i mai cumpar cel putin 7 cutii de lapte. Va rog din sufletul meu de bunic sa ma ajutati cu 2-3 cutii de lapte "Nan", timp in care sa mai strang bani pentru celelalte cutii. Va scriu cu lacrimi in ochi, sa pot depasi aceasta perioada, altfel Andrada poate muri subnutrita. Emilian Ioan Ioan, Galati
Daca ii puteti ajuta, voi contacta ziarul Libertatea pentru a afla numarul de telefon si adresa.
Love is all around
Raspunsuri
Mirunaa spune:
Cred ca cel mai cumplit lucru este sa vezi un copil care nu are ce manca.Sunt dispusa sa ajut(atat cat pot) dar imi trebuie mai multe detalii, cum ii pot trimite bani?
Sa inteleg ca atunci cand ajunge la greutatea de 5 kilograme ii poate da alt lapte?De ce nu-i da Lactovit care-i gratuit pana la varsta de sase luni?
Astept raspuns!
anutze spune:
Pentru copii prematuri trebuie lapte special.
Unde putem sa trimitem laptele?(prefer sa cumpar eu lapte si sa fiu sigura ca ajunge la bebe)
Oare de lucrusoare nu au nevoie?
Ana
bebi spune:
Am trimis un mail la irinel.antoniu@libertatea.ro pentru detalii. Si eu cred ca ar fi mai indicat sa-i trimitem lapte si nu bani. Cred ca au nevoie si de hainutze. Astept raspuns la mail. Daca intarzie sa apara, am sa sun la redactie.
Este cineva din Galati pe forum? Poate se poate interesa mai usor decat noi.
Love is all around
Ira spune:
Si eu vreau sa-i cumpar lapte NAN, dar nu stiu cum sa fac.
La Buzau se da (cand se da) lapte gratuit Bebelac,
dar este de calitate proasta.
ruxi spune:
Si eu sunt dispusa sa cumpar lapte Nan si sa le trimit. Spuneti adresa si o voi face.
Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 5 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Freia spune:
In Bucuresti (nu am retinut daca ei sunt din Bucuresti), laptele NAN se gaseste cel mai ieftin la 186000 in Selgros (parca in Billa era putin mai ieftin gen 179000). Spune-mi cum pot , sau daca vrei sa cumparam o cantitate mai mare de aici si sa il trimitem la ei. Pot sa te mai ajut cu niste hainutze de bebelus (sunt de fetitza).
Multa sanatate la bebel,
Freia si bebe Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
bebi spune:
iN SFARSIT am reusit sa fac rost de adresa lor:
Ioan Ioan Emilian
Str. Brailei nr 258
bloc G8, ap.17
Galati
Telefon: 0722 757 215
Daca doriti sa-i ajutati as putea sa strang eu hainutze si lapte si sa le trimitem prin autobuzul care pleaca din Gara de Nord. Nu stiu daca sa-i trimitem bani sau cum sa-i trimitem. Banuiesc ca prin mandat postal. Eu am vorbit cu dansul la telefon si a spus ca are nevoie de orice este posibil si ca se poate deplasa la gara sa le ridice.
Va multumesc pentru ajutor!
Love is all around
tumpi spune:
am vazut si noi anuntul in ziar si suntem dispusi sa-i ajutam, probabil cu bani, ca altceva nu avem si nici nu stiu ce fel de lapte.Raluca tinem legatura sa vedem cum ne putem intalni sa-ti dau banii.Vorbim daca e diseara pe telefon.
Ioana