starea civila sector 3

starea civila sector 3 | Autor: tumpi

Link direct la acest mesaj

Am si eu o rugaminte la voi.Incerc sa ajut pe cineva sa-si scoata o copie dupa certificatul de casatorie al parintilor si fara o cunostinta in acel loc este foarte dificil de procurat acest act.
Apelez la cunostintele voastre si deasemeni la bunavointa voastra.

Multumesc anticipat.

Ioana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Din cate stiu eu, daca persoana in cauza nu se poate prezenta, cel care solicita copia , trebuie sa aiba o procura speciala(imputernicire). Nimeni nu iti da un document pe ochi frumosi.... sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuc spune:

Nu e dificil, e foarte simplu chiar. Depui o cerere si te programeaza sa o ridici. Doar ca persoana care o cere trebuie sa aiba acest drept, asa cum spunea si saphir.

Manuela si bb Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

De ce este asa de greu de procurat? Singura problema e ca se plateste amenda, mai nou. Am fost eu la inceputul lunii ianuarie acolo sa mi-l iau, si nu m-au pus sa platesc amenda ca le-am zis ca l-am uitat in Olanda, ceea ce era adevarat, si-mi trebuia pt un nou pasaport. La mine a fost asa: m-am dus acolo, cu buletinul si un timbru fiscal de 5000 lei, la dactilografa din incinta s-a facut o cerere, m-am dus cu ea la biroul respectiv, si mi-a zis sa vin dupa 1 ora sa-l iau. Asta a fost tot.

Pt deteriorare sau pierdere, amenda urca pana la 2 milioane lei

Ancuta

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput