Ce retete cu broccoli stiti?
Raspunsuri - Pagina 2
elvie spune:
Rosii umplute cu piure de broccoli, AVEM NEVOIE DE: o capatana de broccoli(400-500g)200g telemea de vaca,8 rosii bine coapte si mari,2 catei de usturoi ,vegeta si piper dupa gust,Pt ornat 2 ardei grasi de diferite culori ,1 albus fiert ,2-3 masline ,pantrunjel, PREPARARE :fierbi broccoli in apa cu sare 15 minute apoi il pisezi ca pe cartofi pt.piure amesteci piureul cu telemeaua rasa si usturoiul pisat adaugi putina vegeta si piper dupa gust si lasi acest amestec cateva min. sa se patrunda bine aromele ,intre timp scobesti rosiile le lasi pe un suport pt a se scurge bine apoi le umpli cu piureul de broccoli , ornam cu albusul fiert, maslinele ,ardeii ,Rosiile umplute trebuie tinute 30 min la frigider inainte de servire,Pofta buna ,Elvie
elvie spune:
Salata de broccoli cu branza,este nevoie de un broccoli potrivit(250-300g),o legatura de marar,5 linguri de unt,sare,Preparare:firbem broccoli in apa cu sare desfacut buchetele(nu prea mult)dupa care le asezam intr-un bol transparent ,razi telemeaua, tai fin mararul si le presari peste broccoli ,untul il topim si al punem peste salata si potrivim de sare ,salata se seveste imediat dupa preparare,Pofta buna,Elvie
Candy spune:
Simona, de Pasti am facut si eu salata ta aperitiv cu broccoli si sunca, a iesit super! La inceput mi s-a parut ca are un gust cam ciudat si se simtea ca broccoli e crud (poate nici nu l-am sunat destul de marunt de frica sa nu se faca pasta), dar dupa ce a stat vreo cateva ore cu maioneza a fost excelenta. Eu am ornat-o cu masline verzi si negre si cred ca nu era rau daca adaugam si in ea masline verzi (cele negre cred ca i-ar fi schimbat culoarea), mi-a placut combinatia de gusturi. Merci!
simonaM spune:
candy...imi pare bine ca ti-a placut.si eu am facut-o.....aici in usa se obisnueste mereu sa se manince brocoli crud cu ceva renchi.....si eu am facut din 3 capatini de brocoli...si acum nu a mai ramas nimic...tot s-a mnacat.(nici eu nu prea il tai marunt).don't worry....be happy.mona78
adriana_mihnea spune:
quote:
Originally posted by Clopotzel
Multumesc si eu ptr reteta cu broccoli a SimoneiM. Am copiat-o si urmeaza s-o prepar sambata.
Imi pare rau ptr pungile cu broccoli pe care le-am aruncat. Am avut jumatate de sertar la congelator cu broccoli din gradina. Si nu stiam sa il fac decat cu maioneza si un catel de usturoi pisat, dar deja ne saturasem si parca nu mai avea un gust bun. Aseara am descoperit ca mai este o punga cu broccoli, pe care o voi folosi sa incerc salata SimoneiM.
Bine ca ai postat link-ul unde era reteta, ptr ca eu o cautasem la retete de revelion si :-( nu o gasisem.
Before to judge somebody, walk a mile in his moccasins.
Clopotzel draga,
cum cultivi in gradina broccoli?? Ca ai mei stau la casa si pot planta si ei. Da-mi si mie un raspuns, please!
Adriana si Mihnea (11.11.03)
http://community.webshots.com/user/adriana_mihnea
simonaM spune:
azi am facut pe dumineca un aperitiv cam asa:pateuri cu brocoli si sunca.aluatul:425 gr faina,un pachetel drojdie uscata(eu am folosit o lingurita rasa)4 linguri cu ulei,1/4 l apa calduta,drojdia se pune in apa calduta,apoi dupa 15 minute se amesteca cu restul ing.aluatul se lasa la crescut.umplutura:sunculita cuburi,250 gr brocoli bucatele(eu am pus o capatana)oparit o jumatate de min,si bine stors,un ardi mai mic galben si unul rosu,si 200 gr telemea rase(eu am pus jumatate cas si jumatate fete)dupa care se amestca.aluatul se intinde si se taie cercuri mai mari.se pune umplutura pe jumatate de cerc si se acopera cu cealalta jumatate.marginile se apasa putin.se pune in tava tapetata cu hirtie pt copt,si se coc la foc potrivit.deasupra le-am uns cu galbenus de o si am presarat mac si pe unele am presarat chimin.pofta buna!!!don't worry....be happy.mona78