babysitter in pantelimon

babysitter in pantelimon | Autor: Willa

Link direct la acest mesaj

Buna! cautam babysitter pt fetita de 3 luni, program de 5-6 ore pe zi timp de 2 luni, apoi de 9 ore, oferim salariul obisnuit+masa.
am prefera pe cineva mai instruit, neaparat cu experienta, f de incredere se intelege de la sine.
detalii pe mesaj privat!
multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anillou spune:

Dragelor, eu cred ca toate aveti dreptate!In Germania si in alte tari in care nivelul salariilor educatoarelor e altul, educatia e alta si nimeni nu asteapta nimic, aici in schimb le simti ca asteapta si...pe de o parte le intelegi fiindca toata lumea stie ca desi vorbim de gradinite cu taxe in euro salariile educatoarelor sunt cele minime pe economie asa ca... daca vrem ca ai nostri copii sa mearga cu placere si sa nu se simta in plus la grupa da, cotizam cu ocazia serbarilor de Craciun, 8 martie sfarsit de an, ca sa nu ne enervam e bine sa ne gandim de la inceput la aceste cheltuieli inevitabile si...eventual sa facem economie din dulciurile copiilor.De la un buchet de flori la o cutie de ciocolata sau cosmetice orice e bine primit si pana la urma suficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Anillou.. Serbarile se Craciun, de 8 Martie nu se fac doar asa...ci pt copii, parinti, bunici..
Ai dreptate cu salariul minim pe economie. Eu am terminat pedagogicul si dupa primul an am renuntat din cauza salariului.
Dar in aceelasi timp nu esti obligata sa dai un cadou daca nu vrei sau nu ai de unde.. Suficient pt cine?? Daca intretinerea e mai mult decat salariul asta in cazul in care ai locuinta!!!
Daca esti un tanar la inceput de drum...
Restul se intelege..

Mergi la inceput