Temperatura trifazica
Raspunsuri - Pagina 2
Costi spune:
Va sunt tovarasa de suferinta. Am crezut ca sunt singura care am astfel de trairi, dar acum imi dau seama ca m-am inselat. Dimineata la ora 6, temperatura era 37/1, sinii sunt durerosi dar parca mai putin decit in zilele precedente.Acest lucru m-a facut sa pling singura deoarece sotul nu se trezise. Am facut un test din prima urina, negativ, peste aproape o ora, in locul unde trebuia sa fie a doua linie au aparut 2 puncte, intr-o margine si cealalta si mi-a disparut orice chef de viata, nu stiu daca mai poate fi interpretat.Azi este ziua 26, ovulatia a fost in ziua 10 si stiam ca menstra apare la 14 zile de la ovulatie(ovulatia a fost verificata ecografic si nu exista nici un dubiu).Ce mai este normal si ce nu ?
Am ajuns la servici, am mai tras o portie de plins. Ce este cu mine, ce trebuie sa fac?Ma inspaimint ca duminica am primul examen si nu ma pot concentra deloc.Simt ca nu mai am mult pina la o criza nervoasa.
Elena
Furnicutza spune:
Nu stiu ce se intmpla cu mine. Ziua 31-temperatura 37.2, a crescut cu 0,1 de ieri. Sanii au inceput sa ma jeneze si s-au marit un pic, sfarcurile nu ma dor insa. Ma doare spatele si ovarele cand si cand si parca dimineata simteam ceva greata. Sper sa nu fie totul doar in mintea mea, voi stiti cum e cu inchipuitul. Ce sa fie?
O sa-mi cumpar azi un test desi cel din ziua 28 era clar negativ. Si eu niciodata n-am avut ciclu asa lung...Ce se intampla cu noi, Crinuta?
Furni
Costi spune:
Sint ca un arc! Nici nu mai stiu ce vreau sa-mi vina rushii si sa imi iau gindul sau sa mai cumpar 1000 de teste si sa le fac pe toate in speranta ca macar unul se pozitiveaza. Am uitat sa va spun ca sint atit de incordata deoarece nimic nu am obtinut fara eforturi dar acum simt ca sint la limita si cel mai tare ma demoralizeaza emotiile prietenei mele care v-a naste pe 2 februarie. A otinut sarcina in prima luna cind si-a propus. Sa nu ma intelegeti gresit, ma bucur pentru ea enorm, simt ca pe jumatate este viitorul meu copil dar nu este... si oricum cel mai tirziu in august ea va pleca definitiv in Canada si voi pierde si placerea de al tine pe al ei in brate.
blue77 spune:
Crinuta , chestiile mici albe au aparut in jurul sfarcului.
cristina si sufletelul de 4 saptamani
crinuta spune:
M-am amuzat vazand cate fete sunt acum in asteptari. Verificat temperatura, mucus, analizat orice schimbare....
Of, eu incerc sa nu ma mai gandesc, ca imi pierd mintile.
pupici
Crinuta
Furnicutza spune:
Situatia mea atipica s-a "rezolvat". Astept nesuferitii. Nu-mi amintesc vreodata sa-mi fi intarziat atat de mult mensturatia, dar asta e! Am de gand sa fac si eu polidin luna asta, si cine stie... Trebuia sa-mi iau gandul de cand am facut primul test (ziua 28) si a iesit negativ. Poate Costi si Crinuta sunt mai norocoase! Bafta multa, fetelor!
Voi incerca si o programare la doctor sa-mi explice ce si cum, si mai stam de vorba.
PS--FETELOR, NU DEZARMATI, AVETI INCREDERE IN VOI, SI CREDINTA IN DUMNEZEU, SI O SA FIE BINE, MAI DEVREME SAU MAI TARZIU, PENTRU FIECARE!
Furni
alina25 spune:
Vreau sa pun o intrebare ptr. o prietena.Cum interpretati un test de
sarcina cu o linie groasa si pronuntata si una deasupra foarte slaba
Test Ozone 50000
crinuta spune:
Daca a doua linie a iesit chiar si vaga, si prietena ta nu a luat nici un fel de medicament care ar putea influenta testul, atunci sansele sa fie sarcina sunt de 90%.
Crinuta