poze de la Romanica
Raspunsuri - Pagina 3
amelia spune:
Mi-au taiat respiratia pozele tale, asa sunt de frumoase!!!!
Vai ce tara frumoasa avem, fetelor! Pacat ca nu stim sa ne-o punem in valoare...
Cu drag, Amelia si Ana Maria (1 an si 4 luni).
www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria
Dincolo de nori este intotdeauna soare!
Aliada spune:
Asa-i ca avem tara frumoasa?Eu mereu ma umflu in pene!Or mai fi ele si neajunsuri dar unde nu sunt?!
peca spune:
da excelente, dar ma intreb cat le-a lucrat in potoshop? ,mi-ar placea sa le vad si in "original"!
mate spune:
Pozele sunt superbe dar dupa parerea mea cred ca sint prelucrate pe computer.Exista programe speciale care pot face ca pozele sa arate perfect.Culorile nu sint naturale si de aceea pozele par prelucrate.Oricum peisajele naturale mi se par mult mai reusite,astea prea sint perfecte.
Oana
OtiliaLia spune:
As dori sa va contrazic. Asta toamna am facut si eu cateva poze cu peisaje ruginii in zona Bistrita-Viseu-Borsa si desi aparatul meu nu e superperformant calitatea lor nu e departe de cea a fotografului. El are experienta si ochii de fotograf, stie sa aleaga unghiurile si sa puna "imaginea reala" artistic in pagina. Si in mod sigur nu are in dotare o "rasnita de aparat".
Nu cred ca s-a chinuit mult cu prelucrarea pe compi, eventual a mai taiat din cadru.
PARERE PERSONALA
ralucami spune:
Superbe imagini! Mi-au incantat sufletul! Pacat ca nu se pot mari un pic, sa le vedem mai clar.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
viorela hoff spune:
Poze superbe, momente lae zile si serii superbe, natura superbe!!! Totul e minunat! Iti incanta privirile!
Vio
calina73 spune:
pozele sunt superbe!asta pentru ca sunt facute in mijlocul naturii daca ar fotografia si "dupa blocuri...."oare cum ar fii???
alba spune:
quote:
Originally posted by calina73
pozele sunt superbe!asta pentru ca sunt facute in mijlocul naturii daca ar fotografia si "dupa blocuri...."oare cum ar fii???
Hi,hi,Calina asa e vrem o poza direct din Patelimon!
Glumesc,pozele sunt minunate.Multumim,Sorina!
Corina & Darian,tot mai nazdravan...(4 ani si 5 luni)