din nou singura...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Felicitari Roberta!!!
La multi ani anticipat Alecsia ! si vezi exemple cu carul de situatii in care nu s-a oprit lumea la un barbat! si mai ales unul nu prea grozav//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

SUNT MANDARA DE TINE!!!!!!!!!
O MARE REUSITA!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Stii ce fac eu la sfirsitul unei relatii care ma lasa cu inima zdrobita de nu mai stiu ce sa fac cu mine?
Pun melodia lui Gloria Gaynor "I will survive" de o suta de ori la rind la maxim... Chiar poate si mai de multe ori... Imi invit o prietena buna la un party de curatenie... Dau telefon pentru o pizza sau fac niste sandwich'uri bune, iau vin rosu (ala imi place, "le Piat D'or") si iau totul la mina... Scrisori, lucruri ce imi aduc aminte de el, cadouri, poze, flori presate... La gunoi... Cit de scump, nu ma intereseaza... Daca se pot folosi, le donez la ajutoare. Oricit de scump... In timpul asta ascult "I will Survive"...
Pentru mine are efecte miraculoase...
Pentru ca imi dau seama ca eu voi fi mai puternica si ca "I will survive"!!!!
"I've got all my life to live
I've got all my love to give"
("am toata viata inainte
am toata iubirea ce o pot da")
Incearca si tu, nu ai nimic de pierdut...
Asta e reteta mea pentru "inima frinta"...
Apoi convalescenta conteaza... Fii atenta cu tine, ai grija de tine sufleteste, ai rabdare... Fii sincera cu tine... Nu iti cauta pe altcineva sa uiti, fii sincera cu tine si este imposibil sa nu fii fericita!!!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore71 spune:

Dragostea e un fluid care circula in ambele sensuri:de la tine la el si de la el la tine; daca vine doar dintr-o parte, nu mai e dragoste!Ce-ti ofera de fapt omul asta? Ti-ar placea sa-i semene copiii? Am vazut un film vechi si prost in care se spunea ca dragoste e atunci cand stai cu el pe o canapea si va uitati la acelasi film; eram de varsta ta si mi-am spus:prostii!!!Acum imi dau seama ca dragoste e atunci cand te trezesti noaptea invelita inconstient de EL, cand vine acasa cu unt in loc de flori si-ti pastreaza o felie din pizza pe care-a mancat-o el la pranz, in oras!
Am luat-o razna, cred; concluzie:ma alatur celor care-ti tot spun ce bine faci ca va despartiti, iti doresc sa cunosti cu adevarat dragostea si nu mai plange pentru niste ani care oricum au trecut si nu-i mai poti aduce inapoi!Priveste inainte cu incredere, ai tot timpul din lume sa iubesti, sa fii iubita, sa fii mama!Sa nu-toi faci insa timp sa fii ranita!
Sa fii fericita !

&raducu din burtica de 25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Loredana, cata dreptate ai! Dupa relatii in care ma copleseau florile, acum consider ca dovezile de dragoste adevarate sunt, cum spui tu, grija lui pentru mine: nu uita niciodata sa imi cumpere "ceva bun", acum chiar exagereaza de cand a aflat ca va fi tatic, se trezeste dimineata chiar daca e ziua lui libera, doar pentru a se asigura ca m-am imbracat suficient de gros, isi vinde bratara din aur ca sa-mi cumpere haina de iarna care-mi trebuia! Si, bineinteles, si eu ii raspund pe masura!

Roberta + BeBe scump din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriatica spune:

draga mea alecsia.........:)))),
nu ti-ai pierdut tineretea langa el.....esti foarte tanara, ai doar 24 de ani :).
foarte bine ca nu te-ai maritat cu el, lasa-l incolo, o fi si homosexual (nu vreau sa te superi pe mine) pe deasupra.

uite eu mi-am cunoscut sotul la 23(aproape 24) de ani si peste 8 luni eram maritata(si cine ar fi crezut asa ceva????NIMENI crede-ma) , asa ca scumpa ai tot timpul , dar TOT timpul inainte sa gasesti baieti frumosi si iubareti.

si te rog eu lasa-l balta pe tipul asta ca dupa cate-mi zici tu aici e numai un golan si nu te merita.

te pupici si-ti doresc ca de-acum sa ai parte de dragostea adevarata
.

hai fi fericita :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

quote:
Originally posted by adriatica

draga mea alecsia.........:)))),
nu ti-ai pierdut tineretea langa el.....esti foarte tanara, ai doar 24 de ani :).
foarte bine ca nu te-ai maritat cu el, lasa-l incolo, o fi si homosexual (nu vreau sa te superi pe mine) pe deasupra.

uite eu mi-am cunoscut sotul la 23(aproape 24) de ani si peste 8 luni eram maritata(si cine ar fi crezut asa ceva????NIMENI crede-ma) , asa ca scumpa ai tot timpul , dar TOT timpul inainte sa gasesti baieti frumosi si iubareti.

si te rog eu lasa-l balta pe tipul asta ca dupa cate-mi zici tu aici e numai un golan si nu te merita.

te pupici si-ti doresc ca de-acum sa ai parte de dragostea adevarata
.

hai fi fericita :).

De golan nu e , SIGUR.E chiar un baiat de casa, face curatenie , alearga peste tot, ma mai ajuta la bucatarie.Asta mi-a si placut la el, ca era sufletist si mai punea mina pe una alta.Si nu e prostut deloc, e chiar foarte inteligent , numai ca trebuie impins de la spate mereu.Avea mereu grija de mine, si a fost mereu linga mine pina acum.Imi aducea pachetel la serviciu, chiar daca nu ii ceream eu, tot felul de dulciuri ce credea el ca e mai bun imi aducea(stia ca sint moarta dupa dulciuri)etc.Si ma iubea enorm , enorm de mult.De asta poate si teama ca nu voi gasi pe altcineva care sa ma iubeasca si sa aiba atata grija de mine.
Cred doar ca si-a regasit prietenul si mai cred ca simte nevoia sa se mai vada cu baietii.Noi am avut asa o relatie ca nu prea ne-am mai vazut eu cu fetele , el cu baietii, ci doar impreuna.Si cred ca asta este acum, simte nevoia asta , sa mai aiba si ei secretele lor.Nu vreau sa-l scuz, greseala lui in toata povestea asta este ca m-a neglijat.Si ca nu are un serviciu, lucru care ma deranjeaza enorm, chiar daca el , in ultimele 3 luni a castigat mult mai bine decat mine.(tot felul de afaceri, nu ilegale,doamne fereste, numai ca temporare).

Mihaela

Mergi la inceput

scumpa mea esti asa tanara ca sa nu profiti de asta si sa iti regasesti linistea singura un timp si api langa barbatul care sa te iubeasca si o sa te respecte.

draga mea, un barbat la 27 de ani nu are nevoie de prietenul cel mai bun cu care sa aibe ce sa barfeasca.
eu te inteleg ca-l iubesti asa mult dar alecsia iubirea mai ales la varsta asta trebuie sa-ti aduca bucurie, liniste nu sa te necajeasca .

Mergi la inceput

scumpa mea esti asa tanara ca sa nu profiti de asta si sa iti regasesti linistea singura un timp si api langa barbatul care sa te iubeasca si o sa te respecte.

draga mea, un barbat la 27 de ani nu are nevoie de prietenul cel mai bun cu care sa aibe ce sa barfeasca.
eu te inteleg ca-l iubesti asa mult dar alecsia iubirea mai ales la varsta asta trebuie sa-ti aduca bucurie, liniste nu sa te necajeasca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

quote:
Originally posted by adriatica

Ai dreptate dar cred ca cel mai mult si cel mai mult m-a deranjat faptul ca nici dupa 5 ani nu s-a hotarat sa facem pasul.Si asta e un mare semn de intrebare.Asta poate e primul motiv pentru care am renuntat la el.

Mihaela

Mergi la inceput