din nou singura...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Alecsia,
Pt inceput informeaza-l serios ca vrei sa va despartiti
(daca asta vrei).Si fii sincera cu tine stii tu boala lunga
moarte sigura.Nu mai spera ca se va schimba pt tine...
Daca nu a facut-o in atatia ani nu o va face nici de acum incolo.
Ai grija de tine .

Acina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Alecsia, eu zic sa fii fericita ca totul s-a terminat acum si nu peste 1-2 ani cand ai mai fi avut si un bb cu prietenul tau si cand lucrurile ar fi fost mult mai complicate.
Esti tanara, pe picioarele tale si cu perspective nebanuite in fata. De ce sa regreti un om care, dupa cum povestesti, nu se ridica la valoarea ta. Fii un pic mai mandra si gandeste-te ca meriti ceva mult mai bun. Si cu siguranta soarta ti-l va scoate in cale.
Fruntea sus pt. ca "sfarsitul nu-i aici".

Adrianain saptamana 38

http://community.webshots.com/user/ad_risnov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Alecsia, zi merci ca si-a dat arama pe fata acum si mai ai timp sa scapi fara mari sechele (doar cu o experienta in plus). Gandeste-te cum ai fi aratat peste 10 ani prinsa intr-o casnicie plina de frustrari, alergand intr-un suflet spe gradinita in timp ce el mananca seminte in fata blocului, aflandu-ti intimitatile familiei de la gasca si cautand la mica publicitate dupa un servici pt. sot (din ala bine platit si sa nu faca nimic). Asa ca, ai un Dumnezeu care te ocroteste si pt. asta ar trebui sa fi fericita si nu suparata. Ce te faceai toata viata cu piatra de moara de gat??? Cum ai fi evoluat alaturi de el, te-ai gandit? Si in privinta altei relatii, ce disperi asa? Linistete-te, impaca-te cu tine si va veni. Acum ti se pare grea o noua relatie, dar cand ti-a da inima ghes... he, he! va fi chiar placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Va multumesc din suflet.Sinteti asa dragute.Si cata dreptate aveti.Parca am mai multa putere acum, si sint si mai hotarita.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

care tinerete, iubita? La 24 ani tu zici ca ti-a trecut tineretea?? Eu te cred ca vrei sa te alaturi noua, si iti doresc din toata inima sa-ti gasesti jumatatea si sa ne anunti ca ai margica in burtica, insa nu e deloc tarziu pt toate astea! Eu am facut copiii la 27 si 29 ani si nu ma simt deloc batrana sau ca i-am facut tarziu. Atunci a fost momentul nostru si atunci i-am facut. Fruntea sus, ai sa vezi sa vine soarele si la tine, si o sa intalnesti un print pe care nu o sa fie nevoie sa-l schimbi, o sa-ti placa asa cum e si o sa te placa asa acum esti. Acuma tb stergeti lacrimile, spatele drept, fruntea inainte si... la drum! Pupici!

Un An Nou Fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Da, am vazut ca de fapt el are 27 ani,iar tu ai 24 !
Ma bucur ca ai serviciu, ai facultatate ! nu e ceva rau ca locuiesti cu parintii !

nu ti-ar fi putut spune sa iti vezi de viata ta , in nici-un caz ...sa nu te raneasca...sa nu suferi...

parintii au o misiune temporara ca sa zic asa , nu ne pot ajuta mereu, iar fetele, femeile au o responsabilitate mare in viata...faptul ca te-a avut linga el un timp, l-ai ajutat si sustinut e dovada ca nu esti egoista !
poate acel prieten a avut influenta asta , el sau altii ca el, din cauza unui anturaj nepotrivit am avut si eu de suferit ...nu aveam un job, o diploma si ma sinteam inferioara , dadeam apa la moara "birfelor" anturajului lui ...pt tine insa e altfel !

iti doresc tot ce e mai bun in lume

"Daca dragoste nu e, nimic nu e"

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Si eu ma alatur prietenelor noastre spunandu-ti ca ai facut bine ca ai ranuntat. Si iti zic doar un simplu motiv: ai vazut fetele care au divortat dupa 6 ani, cu copil. Ti-ar fi placut sa fi ajuns pana la a avea un copil impreuna si sa trebuiasca sa va separati ca nu mai puteti trai impreuna? Eu cred ca nu. Cred ca si tu visezi ca si mine, ca toate fetele sa avem un bb cu persoana de langa noi, care ne iubeste si alaturi de care o sa fim o viata pentru a vedea impreuna copilul crescand, dandu-i o educatie impreuna, pur si simplu uitandu-va impreuna la el si spunand:"Este rezultatul iubirii, a iubirii noastre"...Cred ca asta iti doresti. Asa ca gandeste-te la acest lucru pt a-ti diminua durerea pe care o ai in suflet acum. Stiu ca te doare tare, imi imaginez, iti aduci aminte de multe momente petrecute cu el, dar incearca sa privesti innainte si sa-ti imaginezi niste momente mult mai frumoase fara el. Noi suntem alaturi de tine aici in permanenta! Te pup!

oana-cannes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Alesandra are dreptate-imagineaza-ti sau mai binezis adu-ti aminte cum e sa o iei de la inceput, sa simti iar fiorii primelor intalniri. Si apoi nici nu stii de unde sare iepurele! Eu am iubit in tacere vreo 7 ani un tip (de mica-a fost prima mea dragoste)apoi am fost cu el 3 ani desi simteam ca nu era omul si nici relatia pe care o doream. A plecat intr-o seara fara sa-mi spuna nimic, nu l-am mai vazut cam un an si am aflat ca s-a casatorit. Intre timp am iesit cu un fost coleg de generala. Era ultimul om care m-ar fi interesat in sensul unei relatii.Dar m-a cucerit. suntem casatoriti de aproape 4 luni, nu o ducem f bine financiar, suntem studenti amandoi, dar sotul meu inseamna pentru mine aerul pe care il respir si stiu ca sentimentul e reciproc.
Spune mereu cand ti-e greu: TOT CE SE INTAMPLA, SE INTAMPLA SPRE BINE, (chiar daca uneori noi nu vedem acest bine) functioneaza!

ps

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Draga Alecsia, nu ai motive sa plangi. Bucura-te! Bucura-te ca esti atat de tanara, ai toata tineretea inainte, ai realizat atat de multe pana acum, bucura-te ca ai scapat de el, nu te merita, si ti-ar fi fost o piatra legata de gat. Ce frumos sa o poti lua de la inceput... toate starile unei noi iubiri, primii fiori, primele emotii...Hai fruntea sus, TOTUL VA FI BINE!

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 5 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut Alecsia

am stat si eu cu un tip 5 ani- m-a parasit si am fost distrusa- dar mi-am revenit si mi-a fost din ce in ce mai bine.Iar acum gandindu-ma in urma , desi atunci vroiam sa ne casatorim si tot asa...-multumesc cerului ca despartirea a fost cel mai bun lucru care mi s-a intamplat.N-as mai fi avut ocazia sa intalnesc omul minunat care e langa mine acum si sa traiesc o iubire adevarata.
Eu zic ca hotararea ta e corecta, chiar daca la inceput iti va fi greu gandeste-te ca orice sfarsit e un inceput si ca tot raul e spre bine.

cristina si sufletelul de 4 saptamani

Mergi la inceput