Ardeleni nu mai sunt?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

quote:
Originally posted by babirusa
Simona unde stateai?
in cluj......in cartierul dimbul-rotund.....mai sus de autogara 2...sti?....a fost strada maxim-gorki...acuma e corneliu coposu....e soseaua nationala care duce inspre zalau....etc.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Hey Simona, bunica mea sta in Dambu' rotund, pe Olteniei, cam a 3-a strada dupa biserica, oooooooooooooooooo cat am batut pe jos drumul de la gara pana la ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Si eu in ultima perioada am stat in Gruia !

Cu bine,
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Hop si eu, sunt din Sibiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina spune:

Alba-Iulia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by babirusa
Hey Simona, bunica mea sta in Dambu' rotund, pe Olteniei, cam a 3-a strada dupa biserica, oooooooooooooooooo cat am batut pe jos drumul de la gara pana la ea
eu stau chiar pe strada corneliu coposu...am stat...de fapt si acuma parinti mei au casa acolo si locueste sora mea si fratele meu cei casatoriti.(pt ca parinti mei locuesc aici in usa cu frati mei)....noi avem casa chiar linga alimentara de sus....adica mai jos putin de metalul rosu...daca ai auzit de el.peste drum de alimentara putin mai in jos cu 50 de metri acolo parinti mei au casa mare de tot...toata lumea cind trece pe acolo se mira de numa(e casa mare vila cu 18 camere)acum parinti mei sunt in usa....si locueste frati mei cei 2 in casa aia mare.poate ati vazut-o trecind pe acolo.stiu babirusa de olteniei pt ca cit drum am strabatut si eu la scoala de mi-au sarit capacele.....8 clase am terminat acolo.stiam ca parca pe olteniei mai state o femeie bolunda ca tot timpul cind eram mai mici ne era frica sa trecem pe acolo...dar cind eram mai mici.poate iti aduci tu aminte.ce frumoase sunt copilariile....va salut.pamona78

Mergi la inceput

Chestia cu femeia n-o stiam hmmmmmmmmmmmm. Stiu de zona de care spui, cand eram mica mergeam la alimentara sa mai cumparam cate ceva, poate caramele . Imi placea la bunica, parca eram la tara asa era de retras. As mai retrai copilaria daca ar fi posibil....

Mergi la inceput

babirusa acuma sa modernizat....a facu o sosea...parca esti in las vegas asa de frumos a facu cartierul...cind am fost in romania nu mai cunosteam ca pe unde sunt.....acum maxim gorki a largit-o cu 2 benzi si numai lumini la fiecare stilp....e foarte frumos....au facut cluju o minune.....ce noroc cu funaru...toate bancile ereau colorate in rosu galben si albastru........dar e cel mai frumos oras cred eu din romania.anul acesta poate voi pleca de craciun...abia astept.va salut ardelencelor.mona78

Mergi la inceput

Simona, am stat 4 saptamani in Cluj, dinainte de Craciun pana in 9 ian. si bineinteles ca am fost si la bunica. E adevarat ca Maxim Gorki e frumoasa dar era si mai demult. Am aceeasi impresie de altadata pt.ca strada bunicii e tot asa, n-au asfaltat-o, s-au mai schimbat casele si gardurile dar in rest e aceeasi dintotdeauna . Orasul e frumos, parca oamenii s-au mai schimbat, serile nu mai e galagie, petarde au fost numai in ziua si seara de revelion; in schimb am dus dorul colindatorilor care nu s-au prea aratat si a fost un singur "plugusor". Dimineata ne trezeau "caprele" care au devenit o adevarata nebunie si majoritatea au numai tobe....pacat de traditie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moosy spune:

Nu mai vorbiti fetelor atata de casa ca ne ia pe toate plansu'

Anca si Michael

www.barabas-andreea.ca
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=moosy

Mergi la inceput