Ardeleni nu mai sunt?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona_B spune:

Binv-am gasit!
Hunedoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankka13 spune:

ma primiti si pe mine ? Anca 25 ani ,satu-mare .AM la activ 5 ani de cluj ,facultatea de litere .Am stat in manastur dupa care m-am maritata cu un moldovean si l-am facut ardelean .Se simte mai acasa in satu-mare decat mine .Eu ma simt cam straina pe aici .tot cj a ramas in sufletul meu .Sunt si singura fara prieteni pe aici poate de aia .pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Buna ardelenilor!
Bine a-ti venit printre noi Anca si Simona_B

Haideti la pove!

Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Si eu tot Hunedoara...
Judetul Hunedoara. Cu cine ma intalnesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

SimonaM, sambata am fost pana in Cluj sa vizitam Gradina Botanica si m-am uitat dupa casa ta. Daca am retinut bine poza, casa e situata pe partea stanga cum intri in Cluj si e la nr 128? Am nimerit? Am vrut sa fac si o poza, dar la intrare in Cluj n-am mai putut opri, iar cand am plecat era deja intuneric si nu mai avea rost sa fac poza, nu s-ar fi vazut. Sper ca sa mai am ocazia cat de curand sa merg in Cluj si poate reusesc sa o pozez.

Bun venit noilor membre in club.
Anca, tot n-am reusit sa ne intalnim! Si eu sunt singura si fara prieteni si Clujul mi-e tare drag. Numai ca eu sunt tare ocupata cu copiii, sper totusi ca acum daca a venit vremea buna sa reusim cumva sa ne intalnim. Eu ies zilnic la plimbare cu ei.

Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by rachel owen
Cu cine ma intalnesc?

Aiud, Caransebes, Savarsin, Alba Iulia, Dobra, Hunedoara
cam pe aici merg eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

quote:
Originally posted by mihaela_s
SimonaM, sambata am fost pana in Cluj sa vizitam Gradina Botanica si m-am uitat dupa casa ta. Daca am retinut bine poza, casa e situata pe partea stanga cum intri in Cluj si e la nr 128? Am nimerit? Am vrut sa fac si o poza, dar la intrare in Cluj n-am mai putut opri, iar cand am plecat era deja intuneric si nu mai avea rost sa fac poza, nu s-ar fi vazut. Sper ca sa mai am ocazia cat de curand sa merg in Cluj si poate reusesc sa o pozez.Bun venit noilor membre in club.Anca, tot n-am reusit sa ne intalnim! Si eu sunt singura si fara prieteni si Clujul mi-e tare drag. Numai ca eu sunt tare ocupata cu copiii, sper totusi ca acum daca a venit vremea buna sa reusim cumva sa ne intalnim. Eu ies zilnic la plimbare cu ei.Mihaela, Diana si Silviahttp://community.webshots.com/user/mihaela_s20www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
da mihaela...e nr.128...of si eu care m-am gindit ca faci o poza::)))lasa data viitoare o sa mergi pe acolo.da casa e pe stinga cum vi din zalau.....ok pupici de la mine!!!!don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput