De asta ati auzit?
Raspunsuri - Pagina 2
khristin spune:
Claudia,
Imi pare rau ca ti s-a intamplat asa ceva. Stiu ca sistemele sunt total diferite in tara si in strainatate, dar aici cel putin i-ai fi dat in judecata fara nici cea mai mica clipire din ochi (doar pt. faptul ca baietelul nu a fost supravegheat in timpul programului si s-a lovit). Din pacate insa vad ca inca poti cu usurinta sa fii victima unor asemenea sisteme. Tocmai mi-a picat fisa destul de tarziu....daca gradinita este monitorizata pe internet, probabil ca se poate sa ai acces la caseta cu pricina ma gandesc si mai ales sa surprinzi momentul cand acea "miss l-a scapat din brate", nu?. Numai bine iti doresc,
Cristina
Ira spune:
Doamne, dumnezeule, cl, daca mie imi plezneau copilul,
indiferent de cat de energic ar fi fost,
o plezneam si eu pe respectiva cu mana mea.
Cum o fi posibil, Doamne, asa ceva?
Tu sa-ti cresti si sa-ti educi copilul civilizat
si sa vina una sa ti-l plezneasca.
Ira spune:
Dar ca sa fiu pe subiect, si mie mi se pare excelenta
ideea cu supravegherea cu camere video
care dupa parerea mea(nefiind atat de costisitoare)
ar trebui sa existe peste tot in lume,
nu neaparat ca sa urmarim noi, mamele, tot timpul,
ci macar pentru a se sti filmati educatorii
si a se comporta mai silitor.
cl spune:
quote:
Originally posted by khristin
Claudia,
Imi pare rau ca ti s-a intamplat asa ceva. Stiu ca sistemele sunt total diferite in tara si in strainatate, dar aici cel putin i-ai fi dat in judecata fara nici cea mai mica clipire din ochi (doar pt. faptul ca baietelul nu a fost supravegheat in timpul programului si s-a lovit). Din pacate insa vad ca inca poti cu usurinta sa fii victima unor asemenea sisteme. Tocmai mi-a picat fisa destul de tarziu....daca gradinita este monitorizata pe internet, probabil ca se poate sa ai acces la caseta cu pricina ma gandesc si mai ales sa surprinzi momentul cand acea "miss l-a scapat din brate", nu?. Numai bine iti doresc,
Cristina
Cristina, atunci, din pacate, gradinita nu era monitorizata pe internet, erau in primul lor an de functionare. Toate cele bune,
Claudia
cl spune:
quote:
Originally posted by Ira
Da Ira, e excelenta ideea si daca s-ar aplica in toate gradinitele, indiferent daca este de stat sau particulara, iar inspectoratul scolar ar supraveghea, ar fi minunat. Din pacate...
Claudia
Tink spune:
Claudia, te implor, spune-mi la ce gradinita l-ai dus pe Alex. In multe ipostaze l-am recunoscut pe pustiul meu de 3,9 luni!
khristin spune:
quote:
Originally posted by clquote:
Originally posted by Ira
Clau,
Da Ira, e excelenta ideea si daca s-ar aplica in toate gradinitele, indiferent daca este de stat sau particulara, iar inspectoratul scolar ar supraveghea, ar fi minunat. Din pacate...
Claudia
Eu am postat despre gradinita respectiva ca fiind speciala de alte mii tocmai prin faptul ca putea fi monitorizata prin internet. De asta mi s-a parut speciala, nu ca pustii faceau engleza si muzica cu nu stiu ce nume. Tocmai prin acea monitorizarea ai o anumita siguranta suplimentara.
Cristina
cl spune:
quote:
Originally posted by khristinquote:
Originally posted by clquote:
Originally posted by Ira
Clau,
Claudia
Eu am postat despre gradinita respectiva ca fiind speciala de alte mii tocmai prin faptul ca putea fi monitorizata prin internet. De asta mi s-a parut speciala, nu ca pustii faceau engleza si muzica cu nu stiu ce nume. Tocmai prin acea monitorizarea ai o anumita siguranta suplimentara.
Cristina
Cris, mesajul meu tocmai in asta consta: siguranta si am mai adaugat si pregatirea pedagogica. Daca-ti este copilul scapat si vine vanat acasa sau este marginalizat sau este trimis la bucatarie ca sa se intretina cu bucatareasa, pentru ca educatoarea este depasita de situatie (nu si-au pus intrebarea ce se intampla daca trage o oala de pe foc)...Adevarul este ca atunci cand iti trimiti copilul la o gradinita particulara astepti sa ti se ofere conditiile si pregatirea cu care se lauda si, da, mai ales siguranta!
Claudia
Rodica spune:
Doamne Claudia, ce-ai mai patit si tu cu Alex! M-ai intrecut cu mult. La gradi de stat unde suntem noi, au o mancare buna... mniam mniam....da eu am inceput cura ta Claudia, asa ca ....
pupici
anemona spune:
Claudia, poti sa ne spui cat costa taxa pe luna la gradinita Ada? Sunt curioasa si eu cat costa la ei un nas spart!