gradinitele Junior/Hiram/Kids Club
timpul a trecut si bebelusa noastra s-a facut fetita mare si va merge la toamna la gradinita. gradinitele la care ar putea merge sint Junior (zona herastrau/soseaua nordului)sau Hiram sau Kids Club (ultimele 2 fiind foarte aproape de casa).
va sint recunoscatoare pentru orice informatie referitoare la una din aceste gradintie.
multumesc
mada si mara (2 ani jumate)
Raspunsuri
iileana spune:
Despre Junior am auzit ce ne spun ei la www.genesis.ro, si despre Kids Club am auzit, dar nu mai stiu ce...(ar trebui sa ne uitam putin in arhiva), iar despre Hiram nu stiu chiar nimic.
madadum spune:
intradevar, pe site-ul hiram m-am uitat si eu si pare interesant. fiind si foarte aproape de casa mi-ar conveni s-o dau pe pitica aici insa parca as vrea si recomandari/comentarii de la parinti care-si duc copiii acolo
multumesc
mada
ancuta06 spune:
Sora mea vroia sa-si duca baietelul in varsta de 1 an jumate acolo, si a fost in vizita, mi-a zis ca i-a placut, ca educatoarele se poarta foarte frumos cu copii, ii iau in brate, ii pupa, sunt dragute. Acum nu mai stiu daca o sa-l duca acolo sau nu, ca mai dureaza formalitatile, analize, etc, dar cert este ca i-a placut tot.
Ancuta
http://community.webshots.com/user/Busch_family
ancuta06 spune:
Am uitat sa specific, de Hiram era vorba
Ancuta
http://community.webshots.com/user/Busch_family
lilia spune:
quote:
Initial creeata de madadum
timpul a trecut si bebelusa noastra s-a facut fetita mare si va merge la toamna la gradinita. gradinitele la care ar putea merge sint Junior (zona herastrau/soseaua nordului)sau Hiram sau Kids Club (ultimele 2 fiind foarte aproape de casa).
va sint recunoscatoare pentru orice informatie referitoare la una din aceste gradintie.
multumesc
mada si mara (2 ani jumate)
Violeta spune:
Si eu am fost incantata de site-ul gradinitei Hiram, dar am fost in vizita si nu cred ca baietelul meu va merge acolo... Am sa vizitez mai multe locatii pana ma decid... Dupa vizita mea la Hiram, am concluzionat ca toti care au o vila mostenita, pun cateva mochete cu desene pt. copii in 3 camere, angajeaza 2 educatoare tinerele, o ingrijitoare, si isi deschid gradinita...
Parere personala!
Eu cred ca merg pe mana gradinitelor patronate de un concern mai mare.
Va doresc bafta in gasirea unei gradinite pe gustul vostru! Uf, ca tare este greu!...
birma spune:
Si Hiram si Kids Club sunt doua gradinite extraordinare. Mie personal mi-au placut foarte mult si mi-as dori din tot sufletul sa-mi pot da copiii la asemenea gradinite, dar nu-mi permite bugetul (am doi copii unul de 3 ani si 4 luni si altul de 1 an si 11 luni) Pentru ca am doi copii imi dadeau discount de 10%, dar tot ramaneau 324 de euro/luna. Cred ca mai astept putin si ii dau la facultate ca m-ar costa 500 euro/an/copil. (glumeam) Caut o gradinita curata in care sa am incredere (caci, cand e vorba de copiii mei sunt cam carcotasa) si mai ales nu foarte, foarte scumpa.
Ingrid
Violeta spune:
quote:
Originally posted by birma
Si Hiram si Kids Club sunt doua gradinite extraordinare. Mie personal mi-au placut foarte mult si mi-as dori din tot sufletul sa-mi pot da copiii la asemenea gradinite, dar nu-mi permite bugetul (am doi copii unul de 3 ani si 4 luni si altul de 1 an si 11 luni) Pentru ca am doi copii imi dadeau discount de 10%, dar tot ramaneau 324 de euro/luna. Cred ca mai astept putin si ii dau la facultate ca m-ar costa 500 euro/an/copil. (glumeam) Caut o gradinita curata in care sa am incredere (caci, cand e vorba de copiii mei sunt cam carcotasa) si mai ales nu foarte, foarte scumpa.
Ingrid
Draga birma, pe mine nu ma convingi asupra gradinitei Hiram, oricate mesaje private imi dai...
Ce ti-a placut acolo? Justifica, sa inteleaga si celelalte mamici...
Vreunul din cei doi copilasi ai tai au mers acolo macar o singura zi?
Ciudat, cum din tot forumul, acest subiect e primul care te-a interesat, ba mai mult, te-a lezat...
Daca doresti, ne "revedem" la sectiunea Dispute temporare pentru argumentele pro/contra Hiram, pentru ironii si idei de afaceri cu vile mostenite...