SOS identificare prajitura!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Adi,cred ca deja e prea tirziu,dar....
Fa un ness tzapan intr-o cana mare(restul il bei sau mi-l aduci mie si iei de acolo 7 linguri.stai sa ma gindesc: pai la o cana de 200 ml apa eu pun cam 2 lingurite motzate(adica supraincarcate) de nesscafe classic.Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

"Suna" gustos!
Maine fac si eu prajiturica.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina spune:

am facut-o eu sambata si o mai fac si w.e. asta!
a iesit mortala, mai ales ca am avut si musafiri, s-au lins pe degete!
i-am spus sotului ca vreau sa-i duc si mamei mele si m-a intrebat uitandu-se speriat la farfurie daca mai este in plus!@!@!!!
in juma de zi se terminase...
palmyrah mai loveste-ne cu niste retete la fel de bune!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Mersi de raspuns,Cristina..Intradevar deja am facut-o.Am pus patru lingurite de ness la 7 linguri de apa,dar m-am trezit la timp si nu l-am pus tot in crema.Am pus pana mi-a placut la gust.Inca nu am gustat din prajitura,astept sa-mi vina musafirii si apoi...
A!
Am facut-o in forma de tarta (rotunda) si ornata cu putin miez de nuca parca-i un tort.Pacat ca nu mai am film in aparat...

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

PS:
oare de ce se cheama "Brath"?

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adi69

PS:
oare de ce se cheama "Brath"?

Dia si bebe Rucsi

Sa-ti spun sincer...habar nu am.E o reteta de acum vreo 20 de ani, mostenire de la o matusa!!
Cristina si Mihnea

Ideea cu forma rotunda e suuper si poti sa o faci in forma de tort,apoi tai blatul in doua,pui crema,iar peste al doilea blat tot crema si ciocolata topita,ornata cu nuca prajita(simpla sau krantz).

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sorina

am facut-o eu sambata si o mai fac si w.e. asta!
a iesit mortala, mai ales ca am avut si musafiri, s-au lins pe degete!
i-am spus sotului ca vreau sa-i duc si mamei mele si m-a intrebat uitandu-se speriat la farfurie daca mai este in plus!@!@!!!
in juma de zi se terminase...
palmyrah mai loveste-ne cu niste retete la fel de bune!!!!!

Copii sanatosi si parinti voiosi

Sorina,poti incerca CATRINA sau GRETA GARBO de pe pagina 3 sau 4(LA bucatarie).Sint niste prajituri deosebite si zic eu ca se fac destul de usor!!Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Am mancat! E super!
Cristina ,dar mi-a iesit ca un tort.Cred ca mergea putin insiropata cu cafea,ceva,deoarece facand-o intr-o forma rotunda si mai micuta a iesit blatul destul de inalt.Ca sa-l fi taiat in doua sa pun crema si la mijloc,trebuia sa fac crema dubla la cantitate.
Data viitoare.
Maine e ziua nepotelului meu si cred ca mai fac o data,dar am sa scot ness-ul,sa poata manca si copiii.
Imi place ca se face relativ usor si nici nu e prea scumpa.
Multumesc pentru reteta ,Cristina.
Mai ai retete de astea?

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

am facut si eu azi prajitura ta...merg sa le duc si la ai mei.....e tare buna.multumin si mai scriene.sotul ma rugat sa ii mai fac pt ca lui il place numai cu creme.....in rest mie imi place fara creme...dar mi-a placut prajitura asta brath.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Excelenta prajitura cu pricina! Si la noi a fost bataie pe ea, iar cand a ajuns sotul meu acasa, primul lucru a intrebat: "Mai avem prajitura din aia?". Eu am modificat-o un pic, in sensul ca nu am mai incorporat in crema de ness si nucile maruntite, mie imi place crema simpla de ness, mai alea ca avea un gust foarte pronuntat. In prima zi mi-a iesit un pic cam moale, dar a doua zi a fost super! Pacat ca nu au mai ramas decat vreo cateva bucatele!

Mergi la inceput