Smecher la 9 luni?

Smecher la 9 luni? | Autor: Adela P

Link direct la acest mesaj

E posibil ca bebele meu sa se prefaca ca ii e somn?
Asta se intampla doar cand ii dau sa manance ceva care nu-l incanta sau cand s-a saturat. Incepe sa se frece pe la ochi, nas, mai imi da peste lingurita de zboara mancarea prin camera, tine ochii un pic inchisi... Zic bun, ii e somn, sa-l iau si sa-l culc.
Cum il iau din scaunul lui si dau sa-l leagan, sa-l adorm, cum intoarce palca, are chef de joaca, de muscat, de topait.
Precizez ca la mancare care ii place nu trage scena cu somnul.
Hmmm, ati mai patit si voi asta? Chiar pot sa fie smecheri la varsta asta?

Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Si Andrei al meu face la fel. Asta este felul lor de a ne spune ca nu le place mancarea sau s-au saturat.
Eu de obicei nu insist, si revin mai tarziu cu altceva. Asta in cazul in care nu ii place. Daca totusi a mancat, dar nu tot... asta e!
Sunt smecheri, intr-adevar, mai ales daca vad ca tine figura!

Laura, mama lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisia spune:

Draga Adela il pot adauga si pe Rares la capitolul asta.El mananca tare bine dar de cand mananca in fundulet e scaunelul de servit masa la fel imi face si se foieste si se trage de ochi ,de nas..dar papa tot pana la urma ca-i fomist si daca vede ca nu-i mai dau intinde el gurita..Problema cred ca e ca se plictiseste sa stea locului!
Pofta mare si succes!
Adina si bb Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toni spune:

Eu pe Ralu o las sa circule de-a lungul patului si sa se joace cu jucarii.Altfel, da semnalushe de plictiseala si este exclus sa mai inghita ceva.De aceea o hranesc, uneori , "in joaca".Altadata, ii este foame si nu e necesar sa recurg la tertipuri.
Pofta mare la bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Intrucat Monica e mai maricica (1 an si 4 luni) eu sunt deja experta in datul de mancare in timp ce alergam prin casa ....

In general eu stau pe canapea cu castronul de mancare in mana. Monica alearga un pic vine, casca gurita, mami baga o lingurita plina, iar fuge.
Un castron se mananca in cca. 1 ora!

Adela si Adina - obsnuiti-va ca se poate si mai rau :)

Adela - sunt smecheri si oti' rau

De mici .....

Da' sunt scumpi foc.....

Monica si Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Am obosit de cat am ras! Sa nu va suparati, dar sunt scumpi tare bb-lusii vostri!

oana-cannes

Mergi la inceput