carti pentru 2.5-3 ani

carti pentru 2.5-3 ani | Autor: nadana

Link direct la acest mesaj

Salut pe toata lumea de pe acest forum, pe care scriu pentru prima data!
Am postat acelasi subiect la "Parintii intreaba..."Am o intrebare:ce carti le cititi copiilor vostri de 2.5-3 ani ?Ma refer la cele celebre , din literatura romana sau universala.Daca aveti copii mai mari, m-ar interesa si pentru alte varste.
va multumesc si

mami dana si oana iubita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teia spune:

---nu acceptam reclama mascata -----

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilia spune:

Eu am fost surprinsa cand am cumparat "Corbul si vulpea" si ia placut foarte mult. Pana atunci povestile obisnuite, Scufita rosie, Alba ca Zapada, etc... Ii mai place mult o carticica cartonata cu poezioare pentru cele zece cifre... nu mai stiu exact cum se numeste, dar este in toate magazinele.
La inceput au fost bune cele cartonate, caci sunt mai rezistente la trantit si la ros. Acum insa (3 ani) le prefer pe cele foarte ieftine pentru ca ii place sa deseneze pe ele si ii trebuiesc mereu altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadana spune:

Va multumesc pentru raspunsuri.
Teia, cartile personalizate mi se par si mie interesante dar o las sa mai creasca putin sa o surprinda si mai tare sa auda o poveste despre ea!!

mami dana si oana iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Versurile Otiliei Cazimir sint foarte placute si copiii le si invata repede.
Orice povesti, de la ion Creanga la fratii Grimm. La 2-3 ani insa nepoata-mea nu ma lasa sa i le citesc, trebuia sa i le spun uitindu-ma in ochii ei.
Am cumparat de curind "Cartea cu Apolodor" (de fapt sint doua) scrise de Gellu Naum. Sint super!
Astea ar fi recomandarile mele.

Elena si puiu mic, 36 sapt

Mergi la inceput