Sunt de acord cu tine aime, sistemul de sanatate are multe lacune, medicii sunt nestimulati, oamenii sunt infometati si tristi si ajung prea des la spital din cauza vietii amarate pe care o duc. Dar cele 2 cazuri, judecand strict dupa articolul aparut, nu sunt un exemplu care sa sustina aceasta situatie. Ai abordat 2 alternative in mesajul tau: "incompetenta" si "neglijenta", dar nu ai lasat loc unei a treia alternative "accidentalul" sau pura intamplare, ceasul rau pisica neargra sau zi-i cum vrei. Imi pare tare rau de situatia ta, stiu ca exista si nemernici in sistem si stiu ca sunt si oameni care platesc cu viata pentru greselile altora. Probabil ca ceea ce ti s-a intamplat tie, de fapt mamei tale, te determina sa fii mult mai circumspecta in privinta medicilor decat mine sau altcineva care nu s-au confruntat cu o astfel de experienta.
Nu uitati oameni buni sa acordati prezumtia de nevinovatie oricarui om de langa voi inainte de a-l acuza de ceva. In felul asta se dezamorseaza multe "bombe" in relatia dintre noi, oamenii.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"