buna seara,dl doctor!
stiu ca v-am innebunit si probabil voi primi atentionari,dar sunt in mare nelamurire.
am nascut acum6 luni,pana sa imi revina menstruatia am ramas din nou insarcinata,am optat pt o intrerupere de sarcina.dupa interventie mi s-a recomandat Mercilon,luat din prima zi de sangerare a primului ciclu.
ciclul a venit marti,a tinut pana vineri-a fost normal,adica asa cum l-am avut intotdeauna-nici abundent,nici de o culoare/miros deosebite.
intrebarea mea este: ma pot considera azi,dupa 5 pastile luate,protejata? sau este nevoie sa folosim in continuare un alt mijloc de protectie? si daca da,cam cat timp?
multumiri anticipate,
alexandra.
Buna,
am luat si eu mercilon 3 ani, prima data am luat tot din prima zi si dr mi-a spus ca sa ma protejez extra (mi-a spus abstinenta sau prezervativ) primele 14 zile.
In rest, eu m-am simtit tare bine cu el, nu m-am ingrasat, dar dupa ce l-am intrerupt (inainte sa iau aveam ciclu la 29 zile),nu pot sa stiu sigur la cate zile il am pt ca s-a dereglat rau de tot.
Succes, Mada
Scuze ca m-am bagat din nou, mai bine sau cel mai bine e sa te protejezi pana la urmatorul ciclu.
Mada
va rog insistent sa nu mai postati pareri personale la intrebari adresate medicilor.multumesc anticipat.