pt dl dr stanescu- mercilon!!!

pt dl dr stanescu- mercilon!!! | Autor: amik

Link direct la acest mesaj

buna seara,dl doctor!

stiu ca v-am innebunit si probabil voi primi atentionari,dar sunt in mare nelamurire.

am nascut acum6 luni,pana sa imi revina menstruatia am ramas din nou insarcinata,am optat pt o intrerupere de sarcina.dupa interventie mi s-a recomandat Mercilon,luat din prima zi de sangerare a primului ciclu.

ciclul a venit marti,a tinut pana vineri-a fost normal,adica asa cum l-am avut intotdeauna-nici abundent,nici de o culoare/miros deosebite.

intrebarea mea este: ma pot considera azi,dupa 5 pastile luate,protejata? sau este nevoie sa folosim in continuare un alt mijloc de protectie? si daca da,cam cat timp?

multumiri anticipate,

alexandra.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Buna,
am luat si eu mercilon 3 ani, prima data am luat tot din prima zi si dr mi-a spus ca sa ma protejez extra (mi-a spus abstinenta sau prezervativ) primele 14 zile.
In rest, eu m-am simtit tare bine cu el, nu m-am ingrasat, dar dupa ce l-am intrerupt (inainte sa iau aveam ciclu la 29 zile),nu pot sa stiu sigur la cate zile il am pt ca s-a dereglat rau de tot.
Succes, Mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Scuze ca m-am bagat din nou, mai bine sau cel mai bine e sa te protejezi pana la urmatorul ciclu.
Mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

va rog insistent sa nu mai postati pareri personale la intrebari adresate medicilor.multumesc anticipat.

Mergi la inceput