help! urgent! help!
Raspunsuri - Pagina 2
dpintilie spune:
Amik, eu am luat Mercilon, 3 luni ca aveam un chist. Eu stiu ca 7 zile trebuie sa mai folosesti inca o metoda contraceptiva. Din cate imi aduc aminte eu am folosit 2 saptamani, asa, sa fiu eu sigura. Iti recomand acelasi lucru.
Dana.
http://community.webshots.com/user/dpintilie
amik spune:
am cerut sfaturi,nu admonestari,dragelor!
merci oricum!
nu e vb ca nu ne putem abtine,ca doar nu suntem animale.
imi pare rau daca deranjeaza intrebarea.
desi mi se pare cat se poate de pertinenta.daca am spus ca vreau raspunsuri azi,a fost pt ca nu prea suport sa stau pe ghimpi cand nu stiu ceva.si deja am aceasta intrebare in minte de vreo 2 zile.nici decum ca "nu ne putem abtine",draga OZ...
iar faza cu intreruperea sarcinii,OZ,e destul de delicata si tu nu ai expus-o deloc ca atare.parca era vb sa nu judecam pe altii...
moka spune:
Votez si eu pentru prezervativ ca masura suplimentara. Foita e nesigura si mai face si bulbuci.
Moka si Mokutza (11 sapt)
oz spune:
OK, un sfat:
nu risca nimic, foloseste prezervativul pana cand e sigur ca nu poti ramane gravida.
Samara spune:
"Daca se incepe cu prima tableta de pe prima placheta in
prima zi de menstruatie, tabletele intra in functie si efect din prima
zi.Daca se incepe mai tarziu decat prima zi, atunci efectul se instaleaza
dupa 7 zile. "
Asta e un raspuns, de pe internet,al unui sexolog uite aici adresa ca sa vezi si in ce context a fost dat raspunsul http://www.sex-shop.ro/sexolog_d.php?ID=392
Parerea mea personala e ca ar trebui sa folosesti si o alta metoda de contraceptie. Si inca ceva, esti sigura ca a fost menstruatie si nu doar o sangerare dupa avort?
Samara care e
in 8 sapt.
DPN 29 august 2004
amik spune:
da,sunt absolut sigura ca nu a fost sangerare dupa avort.a survenit la 0 luna si 7 zile dupa avort,adica asa cum mi-a zis dr ca se va intampla.
oricum o dai,tot protectia in dublu,triplu
exemplar e mai buna...
oh,well,asta e!
merci fetelor!
pupici,
alexandrele...(desi fie-mea nu prea are ce cauta aici!!!)
louisea spune:
si eu zic ca e mai bine protectie. nu stiu daca toate aniconceptionalele au eficienta maxima dupa avort sau sarcina chiar din prima zi dar asa scrie pe ale mele.
mai bine protectie decat
sau poate vrei
.
Pupici!!
acina spune:
te protejezi in prima luna de cand incepi sa iei
anticonceptionale.Dupa aceea e ok.
Pupici.
Acina