Caut.....
Raspunsuri - Pagina 2
crinuta spune:
Lia , am rezolvat. Acum ascult melodia. Doamne, superba melodie, iar despre Alessandro Safina ce sa mai spun .... jos palaria.
Crinuta
hannen spune:
Lia nu-ti faci o pomana si cu mine,pleaseee.
Nu stiu despre ce este vb si sunt tare curioasa.
Nicole&Amira
OtiliaLia spune:
quote:
Originally posted by hannen
Lia nu-ti faci o pomana si cu mine,pleaseee.
Nu stiu despre ce este vb si sunt tare curioasa.
Nicole&Amira
Ba da cum sa nu, da-mi o adresa de email care nu e yahoo sau hootmail si ti-l trimit. Sau sa procedez ca la crinuta ?
tinatache spune:
Lia, hai ca ma facuserati si pe mine curioasa! Am destul loc, numa' sa ai tu timp.
Mersic!!
Un An Nou Fericit!
OtiliaLia spune:
quote:
Originally posted by tinatache
Lia, hai ca ma facuserati si pe mine curioasa! Am destul loc, numa' sa ai tu timp: ctache@gmx.de.
Mersic!!
Un An Nou Fericit!
S-a trimis, sper sa ajunga !
Cu multa placere "servesc" pe oricine doreste
crinuta spune:
Ce ma bucur ca v-am trezit curiozitatea. Abia astept sa-mi spuneti parerea voastra despre piesa.
Eu una am ascultat-o aseara de vreo 50 de ori. Bietii mei vecini....
Crinuta
OtiliaLia spune:
Si mie mi-a placut la nebunie dar n-am ascultat-o de atatea ori una dupa alta... o data mi-e suficient, apoi mai tarziu dupa ce mai ascult ceva iarasi. Eu am gasit-o intamplator pe internet...
OtiliaLia spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Lia, unde cauti tu de obicei melodii pe internet?
Crinuta
Acum ceva vreme, dadeam cautare pe google dupa "download mp3 sau download free mp3", dupa aceea aveam elevii mei care cautau pentru ei si imi plasau tot felul de adrese pentru download muzica de pe net. Chiar si acum mai primesc in emailurile lor cateodata adrese de mp3-uri. Am in Romania si ceva CD-uri cu mp3-uri primite pe gratis de pe la unele din aceste pagini de mp3-uri.
In ultima vreme am folosit cu spor programul imesh (www.imesh.com) sugerat pe aici pe DC pe undeva.