sarcina si infectia urinara?

ce e de facut?
prietena mea e insarcinata in 5 saptamani.ieri a mers la control si doctorul i-a zis ca ovarul drept e inflamat,din analiza urinei-infectie urinara, si nu i-a dat nici un fel de medicament.iar daca nu-i va trece de la sine in doua saptamani cand a fost programata iarasi la control va trebui sa faca avort deoarece sarcina nu se poate dezvolta in conditiile acestea normal.
e posibil asa ceva?
Raspunsuri

oneandreea spune:
spune-i prietenei tale sa nu se gandeasca la avort. Eu slava domnului, am o infectie urinara si sarcina in luna a 7-a . nu spun ca totul e roz, dar e ok, si multumesc lui dzeu, sper sa nu fie ceva in neregula. bebe e ok, ecografie totul e bine, deci nu te lua mereu dupa ce spun toti medicii. plus ca infectia urinara se poate trata si pe durata sarcinii.
Andreea

Andreutza spune:
Infectia urinara nu trece de la sine si trebuie tratata ca sa nu se agraveze.Nu cred ca este incompatibila cu sarcina.Cred ca este incompatibila cu medicul respectiv.In primul rand spune-i sa-si schimbe medicul cu unul care stie ce face.
Sanatate!
Andreea & Octaveatza

Bobita spune:
Eu am avut infectie urinara cu E-coli, cind am fost insarcinata. Nu am tratat-o pentru ca nu exista medicament eficient si care sa nu afecteze fatul. Medicul ginecolog imi spusese ca singurul lucru negativ care se poate intimpla este ca sa aiba o greutate mai mica, si a fost asa de "mica" 4 kg , 55 cm
.
Eu zic sa stea linistita. Sanatate.
Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=tot+cu+animalute&mid=224&cid=1083

ileden spune:
Ai avut simptome (mancarimi, arsuri,jena)?
Prietena mea banuieste ca este insarcinata mai are cam 5 zile pana isi poate face un test de sarcina a facut urocultura si i-a iesit infectie urinara cu E-coli.
E un pic disperata ca medicul i-a spus sa ia Nolicin si ei ii e frica sa nu ii faca rau unui posibil bebe. Eu i-am spus ca momentan sa nu ia nimic.
Voi ce ziceti?

betilina spune:
Salut! Nu vreau sa o sperii pe prietena ta dar eu am pierdut acum o saptamana sarcina din cauza infectiei cu e-coli. Am avut infectia in primele 4-5 saptamani, pana am facut analizele de 3 ori si am reusit sa obtin antibiograma cu antibioticul pe care puteam sa-l iau, am lasat bb sa se lupte singur cu infectia si a pierdut batalia. A murit in saptamana 7 si am descoperit abia acum o sapt, in sapt 10.
Cel mai bun sfat pe care il pot da este sa mai consute un alt medic, pt cu cat sta mai mult poate fi mai periculos. Exista antibiotice ce pot fi luate fara nici un risc pt bb, cum ar fi augmentinul sau unele din peliciline, ampiciline sau cefalosporine.
Este adevarat ca infectia urinara poate provoca malformatii bb, asta s-a intamplat si la mine. Acelasi lucru mi-i l-a spus si medicul urolog in sapt 5, dar nu am vrut sa accept. Dar cel mai important lucru este sa stie cat de mare este infectia, la ce antibiotic raspunde si sa aiba un medic care sa se intereseze de soarta ei.
Bafta multa si sa auzim numai de bine.