Cum emigram in Australia?? Merita??

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Ma amuza titlul "Cum emigram in Australia?? Merita?? " ....in special "Merita?" de la sfirsit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

De ce esti sarcastic, Pork? Nu poti sa apreciezi tu, sau eu, sau altcineva, sansele celor ce vor sa emigreze mai bine decit o pot face ei insisi, auto-evaluindu-se cu ajutorul datelor de pe site-ul oficial al DIMIA. De ce sa tai craca cuiva, sau sa-l ridic in slavi, daca nu sint in masura sa-i dau informatii-mai bine-l trimit la sursa, sa se documenteze singur. Si, ca sa vezi ca nu vorbesc aiurea, nota la engleza a sotului meu a fost 3.5 la IELTS si uite ca sintem aici! Am platit in avans pt. el 550 ore de engleza si asta a fost! E drept, acum 6 ani, de-aceea le sugerez celor interesati sa caute informatii recente pe cele 3 site-uri de care-am pomenit mai sus. Eu am o regula: daca pot ajuta, bine, daca nu, macar nu contribui la nefericirea altuia..Ar fi bine sa o aplici si tu, asta e o regula ce functioneaza si-n societatea din NZ, din care faci parte..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Pork afla ca cu job-ul de cleaner ai o viata mult mai decenta in Australia decat sa ramai in tara ca profesor si nu cred ca ei cu pregatirea pe care o au mai devreme sau mai tarziu nu au sa-si gaseasca un job bun ,aaaaaa inca ceva ,ti se potriveste de minune nick-ul pe care-l ai,sper totusi ca nu am sa fiu sanctionata pt. asta:))) numai bine la toti

Elvie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BotezCezar spune:

Vind "Preparation for IELTS" + CD .Contine 4 teste IELTS complete 550.000 lei .Le pot trimite prin posta . Ma gasiti la adresa de mail : hblogitec@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Fara ironie, Cezar, dar atunci cind vinzi ceva de care te-ai folosit in prealabil, pretul trebuie sa fie sensibil mai mic decit cel de achizitie al obiectului respectiv...Nu e "fair" sa vinzi la acelasi pret (ca am inteles de la cineva ca asta e pretul de achizitie al materialului didactic respectiv-daca ma insel, atunci scuze!)..

Mergi la inceput